Начало Съвети Здраво тяло За детето Провокирайте творческото мислене на децата с направата на играчки от рециклирани материали

Провокирайте творческото мислене на децата с направата на играчки от рециклирани материали

Провокирайте творческото мислене на децата с направата на играчки от рециклирани материали - изображение
Вижте как да провокирате творческото мислене на децата, като ги включите в създаването на нестандартни играчки от неща, които са за изхвърляне. Този процес на рециклиране помага на малчуганите да погледнат по нов начин на природата и заобикалящия ни свят.
 
  • Изработката на калейдоскоп от ролката на използваната кухненска хартия е много лесно и приятно занимание. Нужно е просто да включите малко цветове и да развихрите въображението си. 
  • Също толкова лесно може да изненадате малчуганите с бинокли от ролките за тоалетна хартия.
  • Къщичката от вестници изисква малко повече труд и внимание, но ефекта си заслужава. Може да експериментирате с архитектурата, съобразно възрастта на малчугана.
  • Направата на вятърни камбанки от сладоледени пластмасови лъжички, сламките от сок и каквото друго се сетите също е забавно и лесно.
  • Поиграйте боулинг с рециклирани бутилки. Просто включете екологични боички по ваш избор, за да оцветите бутилките.

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиПсихологияЛюбопитноНовиниОрганизацииИнтервютаОбразованиеСоциални грижиТестовеНормативни актовеРецептиАлтернативна медицинаСпортИсторияХранене при...СпециалистиАнкетиЗаведенияКлинични пътекиМедицински изследванияЛеченияБотаника