Размразете пилето със сол и вода

Ако трябва да размразите вече замръзнало пиле, а не разполагате с много време и искате да ускорите този процес в домашни условия, може да го постигнете! За тази цел ще са ви нужни само малко вода и щипка сол - две естествени съставки, които всички имаме под ръка. По този начин ще размразите продукта за сравнително кратко време и ще можете да се възползвате от богатия и здравословен вкус на бялото месо.
- Вземете една достатъчно голяма купа, за да поберете месото, което искате да размразите.
- Напълнете купата с вода и прибавете щипка сол. Водата трябва да покрие напълно замразеното пилешко месо.
- Оставете пилето да престои във водата докато се размрази.
По този начин, освен че спестявате време в размразяване на продукта, пилешкото месо ще стане по-бяло, по-вкусно и по-крехко.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ЗОЯ СОДА БИКАРБОНАТ БЕЗ АЛУМИНИЙ 200 гр.
МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ОРИЗ И ВАРИВА ETA GRANELLINO 1.5 л
Безплатна доставка за България!БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ МАСЛО 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Измиването на пилешкото месо преди готвене крие риск от разпръскване на опасни бактерии
- С какво се е хранила Европа през Средновековието?
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Внесете комфорт в живота си с тези 14 трика
- Панирани пилешки крокети в тесто с топено сирене и царевица
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Точка на димене при готвене с различни видове мазнини (Инфографика)
- Картофени хармоники
Коментари към Размразете пилето със сол и вода