С картофени обелки ще премахнете миризмата на чесън от ръцете си
Чесънът и лукът са едни от най-често използваните съставки при приготвянето на домашни ястия. И това не е напразно - те не само обогатяват вкуса и аромата на храните, но и ни носят множество полезни свойства. Единственият им недостатък обаче, е натрапчивата миризма, която остава по кожата ни, след като сме ги белили и рязали ръчно.
Нашият съвет е в такива случаи да не прибягвате до силни измиващи препарати, тъй като те изсушават кожата и могат да причинят допълнителни вредни последици. Вместо това, просто използвайте обелки от картофи. Изтъркайте старателно кожата на пръстите и ръцете си с обелките, след което ги изплакнете обилно.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ОРЕХ 100 мл
РЕНДЕ ЗА РЯЗАНЕ НА КАРТОФИ RAZ189
ТРИ-БИО ПРОБИОТИК ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКО ОТСТРАНИТЕЛ НА МИРИЗМИ, СПРЕЙ 420 мл
ЕУЦЕРИН РОЛ ОН ДЕЗОДОРАНТ ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ 48 часа 50 мл
ГЕВОЛ SPECIAL ДЕО ЗА КРАКА И ОБУВКИ 150 мл GES6083
РУМИ ИЛИЕВА СТИК ДЕЗОДОРАНТ МЕЙ ЧАНГ 40 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Колко добре познавате руската кухня?
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Чувствителност към миризми (хиперосмия)
- Намалете високата температура със суров картоф
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Сладък картоф
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
Коментари към С картофени обелки ще премахнете миризмата на чесън от ръцете си