С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно

Когато размразявате месо, не забравяйте да го полеете с оцет. За целта ще ви бъде необходимо малко количество ябълков или винен оцет. Ако размразявате месото чрез изкисване във вода, просто прибавете оцета във водата. В противен случай само облейте месото няколко пъти директно с оцета. Този трик не само ще ви помогне да го размразите по-бързо, но и да направите жилавото месо много по-крехко.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 20 х 4 мм
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Печено месо с гъби и яйчена заливка с топено сирене
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Точка на димене при готвене с различни видове мазнини (Инфографика)
- Не съчетавайте консумацията на грозде с месо, мляко или бира
- Бабиният гювеч
- Защо е полезно да ядем гъше месо
- С помощта на кламери и фурна си изпечете чушки, без да прегарят и без чушкопек
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно