С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно
Когато размразявате месо, не забравяйте да го полеете с оцет. За целта ще ви бъде необходимо малко количество ябълков или винен оцет. Ако размразявате месото чрез изкисване във вода, просто прибавете оцета във водата. В противен случай само облейте месото няколко пъти директно с оцета. Този трик не само ще ви помогне да го размразите по-бързо, но и да направите жилавото месо много по-крехко.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА APM002
РЕКС ЛОНДОН ДЕТСКА ГОТВАРСКА ПРЕСТИЛКА - КОСМОС 28918
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
- Как да си приготвите оризово брашно?
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
Коментари към С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно