С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно
Когато размразявате месо, не забравяйте да го полеете с оцет. За целта ще ви бъде необходимо малко количество ябълков или винен оцет. Ако размразявате месото чрез изкисване във вода, просто прибавете оцета във водата. В противен случай само облейте месото няколко пъти директно с оцета. Този трик не само ще ви помогне да го размразите по-бързо, но и да направите жилавото месо много по-крехко.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!КОПРИВА НА ПРАХ 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ МАСЛО 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Внесете комфорт в живота си с тези 14 трика
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Вижте 16 психологически трика, които ще са ви от полза
- Точка на димене при готвене с различни видове мазнини (Инфографика)
- Направете си смес за сандвичи с масло по 3 начина
- Защо трябва да поставите монета във фризера, преди да излезете от дома?
- Меню, бедно на месо и богато на плодове и зеленчуци - ключ към дълголетието
- 15 умни психологически трика, които всеки трябва да знае
- Горещите минерални извори като средство за приготвяне на храна в древността
Коментари към С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно