Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно

С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно

от 20 окт 2014г.
С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Когато размразявате месо, не забравяйте да го полеете с оцет. За целта ще ви бъде необходимо малко количество ябълков или винен оцет. Ако размразявате месото чрез изкисване във вода, просто прибавете оцета във водата. В противен случай само облейте месото няколко пъти директно с оцета. Този трик не само ще ви помогне да го размразите по-бързо, но и да направите жилавото месо много по-крехко.

Още по темата:
  • Използвайте 13 полезни приложения на клечките за зъби, които ще улеснят живота ви Използвайте 13 полезни приложения на клечките за зъби, които ще улеснят живота ви
  • Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър? Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
  • Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
  • Припомнете си 7 училищни трика, които още работят Припомнете си 7 училищни трика, които още работят
4.5/5 4 оценки

Продукти свързани със СТАТИЯТА

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
850.00лв. / 434.60 €

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34

Безплатна доставка за България!
ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 20 х 4 мм
33.60лв. / 17.18 €

ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 20 х 4 мм

ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА модел APM002
67.80лв. / 34.67 €

ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА модел APM002

БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
19.95лв. / 10.20 €

БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл

Коментари към С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно
    www.framar.bg 
    на 17 November 2025 в 15:59
    Коментирайте "С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно"

СТАТИЯТА е свързана към

  • Околна среда и бит
  • Хранене и готвене
  • Как и колко да варим различните видове месо
  • Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
  • Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
  • Как да си приготвите оризово брашно?
  • Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
  • Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
  • Защо е полезно да ядем гъше месо
  • Защо трябва да поставите монета във фризера, преди да излезете от дома?
  • Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
  • Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Прилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрасттаПрилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрастта

Прилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрастта

от 17 ное 2025г.Прочети повече
Molecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младитеMolecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младите

Molecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младите

от 17 ное 2025г.Прочети повече
„Отвъд здравеопазването: В ерата на модерната фармацевтична грижа и дистрибуция“ - 2025 година - национална конференция„Отвъд здравеопазването: В ерата на модерната фармацевтична грижа и дистрибуция“ - 2025 година - национална конференция

„Отвъд здравеопазването: В ерата на модерната фармацевтична грижа и дистрибуция“ - 2025 година - национална конференция

от 17 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 17 дни, 4 часа и 55 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 27 дни, 1 час и 8 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Непоносимост към месо – възможно ли е тялото да „забрави“ как да го усвоява Непоносимост към месо – възможно ли е тялото да „забрави“ как да го усвоява

Непоносимост към месо – възможно ли е тялото да „забрави“ как да го усвоява

от 21 март 2025г. Прочети повече
Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица) Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

от 22 фев 2024г. Прочети повече
Готвенето като терапевтичен инструмент Готвенето като терапевтичен инструмент

Готвенето като терапевтичен инструмент

от 27 сеп 2021г. Прочети повече
Диета Карнивор - основана единствено на месо Диета Карнивор - основана единствено на месо

Диета Карнивор - основана единствено на месо

от 04 март 2021г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЛАКТОФЛОР УРОБИОТИК МАКС саше * 14

НУРОФЕН ЕКСПРЕС ФОРТЕ КОМПАКТ капсули 400 мг * 10

Б.ФРЕШ МИСТ ЗА КОСА И ТЯЛО С КАРАМЕЛ И МОРСКА СОЛ 221 мл

БЪЗАК СУШЕНИ ПЛОДОВЕ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО

L-ЛИЗИН таблетки 1000 мг * 60 HOLLAND & BARRETT

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПРОПОЛИСОВА (КЛЕЕВА) ТИНКТУРА 30% 30 мл ЗДРАВНИЦА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 15:58:58

ФЕМОВИТА ФОРТЕ ДЕН И НОЩ капсули * 30 НАТУРФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 15:57:34

МИЛГАММА N капсули * 20 WORWAG PHARMA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 15:57:14

УЕЛБУТРИН табл. 150 мг. * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 15:51:20

СУМАМЕД ФОРТЕ СИРОП 200 мг / 5 мл прах за перорална суспензия 15 мл ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 15:48:09
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival