Начало Съвети Здрав дух Общуване 10 сигурни знака, че се опитват да ви заблудят

10 сигурни знака, че се опитват да ви заблудят

10 сигурни знака, че се опитват да ви заблудят - изображение

Връзката, особено между двама души, е сложно и крехко нещо. Тя невинаги може да остане такава, каквато е била в началото. Когато чувствата изчезнат, някои хора не са достатъчно смели, за да я приключат и те просто започват да лъжат. Това са 10 примера за поведение, които трябва да ви предупредят, че се опитват да ви заблудят.

1. Те се притесняват, ако държите техния телефон.

Не всеки може да понесе да докосват неговите лични вещи. За много хора това е доста неприятно. Но ако случайно вземете телефона на вашия партньор и неговата реакция се окаже прекалено силна и негативна, а вие сте сигурни, че той не страда от невроза, тогава вероятно има нещо, което крие от вас.

2. Те често остават до късно на работа.

Понякога хората, които работят до късно, настина го правят. Друг път, това се оказва банално прикритие за любовна афера и нежелание за среща с партньора. Но защо се случва? Трябва да потърсите отговор на този въпрос в спокойна дискусия. В крайна сметка, преди време и двамата сте бързали да се приберете у дома след работа, за да може да вечеряте заедно.

3. Те ревнуват без причина.

В малки порции, ревността е прекрасно чувство. В първите години на връзката, то дори е приятно, защото означава, че със сигурност сте обичани. И все пак, ако години по-късно вашият партньор започне да ви ревнува без причина, вероятно той самият е с "мръсни ръце".

4. Те се дразнят от прекомерни грижи и внимание.

Често изпитваме липса на любов и внимание от любимия човек, а хората обикновено се радват на тяхната демонстрация. И все пак, ако обичате безумно партньора си и той се дразни или недоволства, по-добре спрете и потърсете причината за подобно поведение.

5. Интимността отдавана е изчезнала.

Интимният живот е важен за хармоничната връзка. Ако между партньорите има много страст в началото, тя може да избледнее с течение на времето. Пълната липса на интимност е тревожен знак. За да запазите връзката си, говорете с партньора си. Опитайте се да разберете какво се случва в неговото сърце и защо то охладнява към вас.

6. Не обсъждате планове за общо бъдеще.

Партньорите обичат да обсъждат планове за своето бъдеще, особено през първите години на връзката. Къде ще живеят - в къща или апартамент? Къде ще пътуват - до Малдивите или България? Какво животно ще си вземат - котка или куче? Ако с течение на времето единият от вас вече не се интересува от общото бъдеще, опитайте се да откриете причината.

7. Те дават прекалено много подаръци без причина.

Всеки обича да получава подаръци. Особено жените - тогава те се чувстват като истински богини. И все пак, ако подаръците са прекалено много и партньорът ви ги дава по-често от обичайното? Вероятно ще бъдете развълнувани от този факт. Но по-късно могат да възникнат съмнения и логически въпроси: защо се държи по този начин? Дали не е направил нещо, от което се срамува?

8. Те имат резки промени в настроението.

Животът може да ни постави в много трудни ситуации. Всички сме изложени на стрес и напрежение. Ето защо никой не е "имунизиран" срещу промени в настроението. И все пак, ако те се появяват прекалено често и вие сте сигурни, че не става въпрос за проблеми на работното място, може би е по-добре да проведете разговор с вашия партньор, за да разберете какво не е наред.

9. Те променят темата по време на сериозен разговор.

Непосредствено след работа или преди лягане не е най-доброто време за провеждане на сериозни разговори. Но ако вашият партньор категорично отказва да говори по важни теми, дори в подходящ момент, вероятно той се опитва да ги избегне. Това може да бъде знак, че трябва да се тревожите за вашата връзка.

10. Те не са готови да ви запознаят със своите родители и приятели.

Ако се познавате от дълго време, но вашият партньор не бърза да ви запознае със своите приятели и родители, това е тревожен знак. Ако има сериозни намерения към вас, няма да се поколебае. Той казва, че не е готов и постоянно намира извинение за своето поведение? Тогава може би трябва да се изправите пред суровата истина: не заемате важно място в сърцето на вашия партньор.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.myloverstrick.com
По статията работи: Маргарита Добрева

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлЛюбопитноИнтервютаНаправления в медицинатаИсторияНовини