Начало Съвети Здрав дух Емоции 4 ясни признака, че вашият съпруг ви изневерява

4 ясни признака, че вашият съпруг ви изневерява

4 ясни признака, че вашият съпруг ви изневерява - изображение

Дейвид Кинг, главен изпълнителен директор на Lipstick Investigations, представя най-популярните признаци на изневяра. Според него, жените, които търсят съдействие от частни следователи, са прави в 80% от случаите. Това е така, защото те забелязват малките детайли, които убягват на техните съпрузи. Вижте тези 4 основни признака на изневяра.

  • Признак 1

Първият и най-важен признак е, когато вашият съпруг или гадже започне да обръща повече внимание на своя външен вид, отколкото обикновено: нов парфюм, нова прическа, нов стил на обличане. Ако мислите, че той не иска да прекарва много време с вас, тогава има голяма вероятност да ви изневерява.

  • Признак 2

Ако човек зададе парола на своя смартфон, таблет или лаптоп, без никаква основателна причина, това може да бъде притеснителен факт. Е, разбира се, ако преглеждате постоянно неговите папки и следите всичките му обаждания, не се чудете защо постъпва така. Той просто има нужда от лично пространство. Ако обаче вашата връзка е основана на доверие и след това той внезапно слага пароли на всички устройства, вероятно има нещо, което крие.

  • Признак 3

Следващото характерно поведение за някой, който изневерява, е гняв и агресия. Всеки път, когато телефонът на вашия съпруг звънне, той става и излиза от стаята, за да проведе разговор. Въпросите, които му задавате, дори и най-обикновените, могат да доведат до спор. Изглежда той търси причина за конфликт. И след като подхванете темата, напуска апартамента, за да си "поеме чист въздух". Всъщност, в подобна ситуация човек се опитва да спре да изпитва вина. Той намира начин за оправдаване на своите действия, като ви обвинява. 

  • Признак 4

Последният признак, който разкрива, че вашият съпруг изневерява, е желанието му да излезе навън без вас. Ако той често ви кани на кино и ресторант или предлага да се видите с приятели и да се разходите из града, но изведнъж започва да търси причина да не го прави, това е тревожен сигнал. Същото важи за случаите, в които съпругът ви обича да си стои у дома и сега постоянно се среща с някого. Има голяма вероятност той да е намерил друга жена и вие все още да не знаете за нея. 

Важно нещо, което трябва да запомните:
Отделно тези знаци не значат нищо. Ако обаче забележите няколко от тях, не бива да ги пренебрегвате. Смятате ли, че трябва да добавим още нещо към списъка?

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.lamenteesmaravillosa.com
По статията работи: Маргарита Добрева

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитноТестове