Начало Съвети Околна среда и бит За дома 5 страхотни неща, които може да изработите с вашите ръце

5 страхотни неща, които може да изработите с вашите ръце

5 страхотни неща, които може да изработите с вашите ръце - изображение

Нищо не може да направи човек по-щастлив от това да създаде нещо със своите собствени ръце. Поради тази причина ви представяме 5 уникални творения, които може да изработите само в рамките на няколко минути.

1. Дъска за рязане, която не се плъзга.

За да предотвратите плъзгането на дъската за рязане по кухненския плот, докато готвите, поставете по парче гумичка във всеки ъгъл. По този начин може да я фиксирате към повърхността.

2. Топка за стрес.

Вземете един балон. Напълнете го с паста за зъби и го завържете. За да предотвратите неговото спукване, може да го поставите в друг балон и отново да го завържете. Вашата топка за стрес е готова!

3. Място за окачване на ключове.

Вземете една обикновена гумичка и залепете 2-3 габърчета за нея с помощта на силикон. Прикрепете гумата към стената или ръба на масата. Съхранявайте слушалки или ключове за апартамент/автомобил в импровизирания ключодържател, за да спрете да ги губите.

4. Чаша от бутилка.

Вземете 2-литрова пластмасова бутилка и я изрежете, както е показано на изображението по-горе. Завършете с пръстен, който трябва да огънете надолу и да промушите през основата на съда. Може да направите тази лесна пластмасова чаша само в рамките на 5 минути.

5. Сокоизтисквачка.

Вземете две пластмасови бутилки - малка и голяма. Отстранете горната част на голямата бутилка. Вземете долната част и поставете малката бутилка в нея с гърлото надолу. Укрепете конструкцията с помощта на дървени шишове или пръчици. Вашата миниатюрна цитрус преса е готова.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.umdesign.tk
По статията работи: Маргарита Добрева

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиСнимки