Начало Съвети Здрав дух Общуване 6 забавни и романтични идеи за Свети Валентин

6 забавни и романтични идеи за Свети Валентин

6 забавни и романтични идеи за Свети Валентин - изображение

Без значение дали отбелязвате Трифон Зарезан или Свети Валентин, винаги е подходящ момент да кажете и покажете на човека до вас, че го обичате и да направите заедно неща, които ви доставят удоволствие.

Вижте 6 романтични и забавни идеи.

1. Направете изненада във формата на сърце

изненада-сърце

Пригответе пица, някакъв вид сладкиш или каквото вашият партньор предпочита за ядене, във формата на сърце. Не бъдете критични към себе си, ако не се получи изцяло равномерно. Със сигурност жеста ви ще бъде високо оценен.

2. Опознайте се по-добре с бутилка вино

на бутилка вино

Насладете се заедно на бутилка хубаво вино, като същевременно си задавате въпроси, които досега не сте обсъждали, и пуснете в действие цялото си въображение. Например: „Какво би избрал, ако имаш възможност утре да се събудиш с едно ново качество или способност?“. Така бихте могли да научите нови неща един за друг и същевременно да се забавлявате.

3. Напишете любовно писмо

любовно писмо

Ако никога досега не сте го правили, може би е настъпило времето да представите в писмена форма всичко, поради което партньорът ви е толкова специален за вас. Напишете за качествата му, на които се възхищавате, как ви карат да се чувствате те и всичко друго, което по-лесно бихте могли да напишете, отколкото да изразите гласно.

4. Подарете си един на друг масаж

масаж

Пригответе масажно олио, свещи и нежна, релаксираща музика. Направете на любимия си човек поне 30-минутен масаж. Той може да ви се отблагодари, като ви върне жеста. Тази изненада със сигурност ще ви отпусне, успокои и ще допринесе за романтичната атмосфера на празника.

5. Вземайте заедно уроци

ходете заедно на уроци

Ако има умение, което и двамата бихте желали да усвоите и да научите нещо ново, се запишете заедно на уроци или курс. Опитайте с готвене, уроци по танци или нещо друго, което ще ви даде възможност да се забавлявате един с друг.

6. Отидете на караоке

караоке

Ако откритите романтични жестове и признания не са вашата силна страна, тогава можете да изненадате половинката си с караоке вечер. Изпълнявайте любими дуетни песни. Музиката е чудесен начин да изразите своите чувства и емоции.

 

По статията работи: Даниела Дамянова
Източник: countryliving.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлАнкетиРецептиПсихологияЗдравни съвети