За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин

Започва сезонът на вкусната домашна лютеница, която безспорно е сред любимите видове зимнина, приготвяни у нас. Има разнообразни рецепти за направата й, но едно е сигурно – чушките са един от основните продукти, участващи в тях.
Преди да започнете печенето им, е необходимо да приложите един лесен трик, който ще ви помогне да ги белите по-лесно. Просто намажете чушките със зехтин или слънчогледово олио.
Снимка: toriavey.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Домашна апетитка с чорбаджийски чушки (селска апетитка)
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Замяната на пълномаслени млечни продукти със зехтин може да намали риска от заболявания
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Рецепти за домашна фино смляна лютеница и сладка с локум и лукчета
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
Коментари към За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин