Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин

За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин

За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин  - изображение
Започва сезонът на вкусната домашна лютеница, която безспорно е сред любимите видове зимнина, приготвяни у нас. Има разнообразни рецепти за направата й, но едно е сигурно – чушките са един от основните продукти, участващи в тях. 
 
Преди да започнете печенето им, е необходимо да приложите един лесен трик, който ще ви помогне да ги белите по-лесно. Просто намажете чушките със зехтин или слънчогледово олио
 
Снимка: toriavey.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноХрани и ястияЗдравни съветиДиетиАлтернативна медицинаСнимкиЛайфстайл