За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин

Започва сезонът на вкусната домашна лютеница, която безспорно е сред любимите видове зимнина, приготвяни у нас. Има разнообразни рецепти за направата й, но едно е сигурно – чушките са един от основните продукти, участващи в тях.
Преди да започнете печенето им, е необходимо да приложите един лесен трик, който ще ви помогне да ги белите по-лесно. Просто намажете чушките със зехтин или слънчогледово олио.
Снимка: toriavey.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Сладка червена чушка
- Лимонов зехтин с чесън
- Яхния с наденица и чушки
- Рулца от печени чушки с крема сирене и риган
- Използвайте зехтин за подхранване на здравеца и мушкатото
Коментари към За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин