За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици

Бедни на калории и витамини, но изключително богати на вода - това са краставиците. Те съдържат ценната тартронова киселина, която предотвратява превръщането на въглехидратите в мазнини. Освен това, благодарение на съдържанието им на целулоза и голямо количество вода, те са подходящи за консумация по време на диети за отслабване. Пресният сок от краставици по една чаша дневно действа благоприятно и на кожата, заради хидратиращите си свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СПОНСЕР ЕНЕРДЖИ КОМПЕТИШЪН 800 г
СПОНСЕР ЕНЕРДЖИ КОМПЕТИШЪН 60 гр. * 20
НАУ ФУДС ГИМНЕМА капсули 400 мг * 90
СПОНСЕР ЕНЕРДЖИ РИКАВЪРИ ДРИНК 60 гр. * 20
Безплатна доставка за България!ПЮР НУТРИШЪН ЛИЙН МАСС прах 2720 г
ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД РИЛОУД 2100 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Пръскайте краставиците с домашен препарат срещу мана и други болести
- Хранене през тръба
- Пробиотици
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Регулация на слюноотделянето
- Методи за лечение на анорексия
- Какво е захарозата и как влияе при диабет
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Обмяна на въглехидратите
- Течна диета
Коментари към За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици