За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици
Бедни на калории и витамини, но изключително богати на вода - това са краставиците. Те съдържат ценната тартронова киселина, която предотвратява превръщането на въглехидратите в мазнини. Освен това, благодарение на съдържанието им на целулоза и голямо количество вода, те са подходящи за консумация по време на диети за отслабване. Пресният сок от краставици по една чаша дневно действа благоприятно и на кожата, заради хидратиращите си свойства.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД РИЛОУД 2100 г
СУИДИШ СУПЛЕМЕНТС КАРБО ЕНДЖИН 1000 гр.
НАУ ФУДС ГИМНЕМА капсули 400 мг * 90
БАТЕРИ НУТРИШЪН ИЗОТОНИК+ прах 660 гр.
TREC NUTRITION VITARGO ELECTRO ENERGY 1050 г
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво означават цветовете на плодовете и зеленчуците за нашето здраве
- Хранене през тръба
- Методи за лечение на анорексия
- Как се прави изборът на въглехидрати в диетата за отслабване
- Калина, Офика
- Разграждане на въглехидрати
- Какво е захарозата и как влияе при диабет
- Избягване на киселинни храни
- Хранене при тремор
- Карнауба
Коментари към За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици