За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици
Бедни на калории и витамини, но изключително богати на вода - това са краставиците. Те съдържат ценната тартронова киселина, която предотвратява превръщането на въглехидратите в мазнини. Освен това, благодарение на съдържанието им на целулоза и голямо количество вода, те са подходящи за консумация по време на диети за отслабване. Пресният сок от краставици по една чаша дневно действа благоприятно и на кожата, заради хидратиращите си свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ЛОУ КАРБ МАШ 600 гр.
АМИКС МР. ПОПЪРС РАИЗ МАШ 600 гр.
АМИКС ВИТАРГО ЛОУД 2000 гр.
БИОТЕЧ КАРБО X 1000 г НЕОВКУСЕН
ОЛ НУТРИШЪН КАРБО МУЛТИ МАКС 3 кг
АМИКС КАРБО ДЖЕТ ГЕЙН прах 4 кг
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- Методи за лечение на анорексия
- Регулация на слюноотделянето
- Секреция на стомашен сок
- Разграждане на въглехидрати
- 15 продукта, които едновременно подпомагат отслабването и засищат
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
Коментари към За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици