За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици

Бедни на калории и витамини, но изключително богати на вода - това са краставиците. Те съдържат ценната тартронова киселина, която предотвратява превръщането на въглехидратите в мазнини. Освен това, благодарение на съдържанието им на целулоза и голямо количество вода, те са подходящи за консумация по време на диети за отслабване. Пресният сок от краставици по една чаша дневно действа благоприятно и на кожата, заради хидратиращите си свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НАУ ФУДС ГИМНЕМА капсули 400 мг * 90
TREC NUTRITION VITARGO ELECTRO ENERGY 1050 г
ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД РИЛОУД 2100 г
СУИДИШ СУПЛЕМЕНТС КАРБО ЕНДЖИН 1000 гр.
БАТЕРИ НУТРИШЪН ИЗОТОНИК+ прах 660 гр.
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Избягване на киселинни храни
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Методи за лечение на анорексия
- Хранене през тръба
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
- Какво е захарозата и как влияе при диабет
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
Коментари към За да не се превръщат въглехидратите в мазнини, яжте краставици