За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин
Започва сезонът на вкусната домашна лютеница, която безспорно е сред любимите видове зимнина, приготвяни у нас. Има разнообразни рецепти за направата й, но едно е сигурно – чушките са един от основните продукти, участващи в тях.
Преди да започнете печенето им, е необходимо да приложите един лесен трик, който ще ви помогне да ги белите по-лесно. Просто намажете чушките със зехтин или слънчогледово олио.
Снимка: toriavey.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Как да си направим домашен вазелин за медицински цели от зехтин и пчелен восък?
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Премахнете тъмните кръгове под очите с лимонов сок и зехтин
- Спокойната Жан Калман - или как доживях до 122 години
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Зехтин – състав и полезни свойства
- Пастет от печени чушки и домати с крема сирене
Коментари към За да обелите печените чушки по-лесно, намажете ги със зехтин