Замразете плодовете и зеленчуците, за да запазите всичките им витамини

С разбирането за витамините и огромното им значение за здравето на човека се изтъква и функцията на суровите зеленчуци и плодове като безценна добавка към основната храна. При съхраняване на храните благодарение на изсушаване или продължително варене стават големи загуби на витамини. Затова най-добрите методи за запазване на витамините са охлаждането и замразяването на продуктите. Научните изследвания в тази насока доказват също, че в замразените плодове и зеленчуци въглехидратите, белтъчините и минералните вещества почти не се изменят. Така че можете спокойно да изберете този вариант на съхранение, ако искате да се възползвате максимално от качествата им, дори и когато не е техния сезон.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN ПРЕНАТАЛ МУЛТИ таблетки * 90
ЕКО БАЛАНС ВИТАМИНИ 39 ПЛОДОВЕ / ЗЕЛЕНЧУЦИ таблетки * 60
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
СОЕКС ECOVISOR F4
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Най-добрите витамини за коса, кожа и нокти
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Лечение на косопад след раждане
- Инозитол (витамин В8)
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Предменструалният синдром се облекчава от фолиева киселина и някои витамини
- Кактус
Коментари към Замразете плодовете и зеленчуците, за да запазите всичките им витамини