Замразете плодовете и зеленчуците, за да запазите всичките им витамини

С разбирането за витамините и огромното им значение за здравето на човека се изтъква и функцията на суровите зеленчуци и плодове като безценна добавка към основната храна. При съхраняване на храните благодарение на изсушаване или продължително варене стават големи загуби на витамини. Затова най-добрите методи за запазване на витамините са охлаждането и замразяването на продуктите. Научните изследвания в тази насока доказват също, че в замразените плодове и зеленчуци въглехидратите, белтъчините и минералните вещества почти не се изменят. Така че можете спокойно да изберете този вариант на съхранение, ако искате да се възползвате максимално от качествата им, дори и когато не е техния сезон.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN ПРЕНАТАЛ МУЛТИ таблетки * 90
ЕКО БАЛАНС ВИТАМИНИ 39 ПЛОДОВЕ / ЗЕЛЕНЧУЦИ таблетки * 60
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
СОЕКС ECOVISOR F4
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Най-добрите витамини за коса, кожа и нокти
- Процедурите по интравенозна хидратация може да носят сериозни рискове
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Инозитол (витамин В8)
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Трябва ли жените на средна възраст да приемат хранителни добавки
Коментари към Замразете плодовете и зеленчуците, за да запазите всичките им витамини