Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол

При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
КЕЛТСКА СОЛ - ФИНА - ЕСТЕСТВЕНО ИЗСУШЕНА 500 г LE GUERANDAIS
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
АРОМАНДИСЕ АЛТЕРНАТИВЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ОБИКНОВЕНАТА СОЛ С НАСИТЕН ВКУС 70 г
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
КАЛИЕВА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Не използвайте тигана, ако незалепващото му покритие е надраскано
- Избягване на киселинни храни
- Методи за лечение на анорексия
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Тутманик
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Хранене през тръба
- Какви ползи и вреди за здравето носи консумацията на каменна сол
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол