Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол

При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
ПРОМОАТАКАМСКА ДРЕВНА СОЛ 300 г ЗДРАВНИЦА
НовЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- Избягване на киселинни храни
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- ...КАК ДА СЕ ХРАНИМ ПРИ АНЕМИЯ
- Тутманик
- Методи за лечение на анорексия
- Какво не знаем за храната?
- Храни за "супер имунитет"
- Диета с ниско съдържание на мазнини
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол