Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол

При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
МАТИСЪН СОЛИ ЗА ВАНА АЛКАБАЛАНС 700 г
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ХВОЙНА 100 г
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ЛАВАНДУЛА 100 гр.
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С РОЗМАРИН 100 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- Комбинацията от добавки в храните може да увеличи риска от диабет тип 2
- Регулация на слюноотделянето
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Тутманик
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
- Хранене през тръба
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол