Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол
    При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
КЕЛТСКА СОЛ - ФИНА - ЕСТЕСТВЕНО ИЗСУШЕНА 500 г LE GUERANDAIS
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
АРОМАНДИСЕ АЛТЕРНАТИВЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ОБИКНОВЕНАТА СОЛ С НАСИТЕН ВКУС 70 г
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
КАЛИЕВА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
 - Хранене и готвене
 - Какво лекува английската сол
 - Какви ползи и вреди носи консумацията на йодирана сол
 - Тутманик
 - Калина, Офика
 - Хранене през тръба
 - Методи за лечение на анорексия
 - Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
 - Хранене при тремор
 - Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
 - Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
 
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол