Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол

При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
МАТИСЪН СОЛИ ЗА ВАНА АЛКАБАЛАНС 700 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
НовАРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
НовЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Хранене през тръба
- Пробиотици
- Тутманик
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Регулация на слюноотделянето
- Методи за лечение на анорексия
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Течна диета
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол