Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол
При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
СОЛИ ВКУСНО 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ХВОЙНА 100 г
СОЛ КАЛИЕВА ЛЕКА 500 г ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕ
ТИЕРА ВЕРДЕ ЕКО РЕГЕНЕРИРАЩА СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА 2 кг I 4187
КАЛИЕВА СОЛ ВИТАЛНА 250 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- Методи за лечение на анорексия
- Регулация на слюноотделянето
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Полезни и вредни видове сол
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Хранене през тръба
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол