Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол

При замесване на тесто течността (вода или мляко) вливайте постепенно в брашното чрез непрестанно разбъркване, а не брашното към течността. Ако полученото тесто се получи недостатъчно солено, не бързайте да го поръсвате със сол или подправки. Разтворете в малко вода готварската сол, прибавете я към тестото и размесете отново добре. Ще разберете, че ви се е получило добре, ако размесвайки или разточвайки го, по него се появяват мехури.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
КЕЛТСКА СОЛ - ФИНА - ЕСТЕСТВЕНО ИЗСУШЕНА 500 г LE GUERANDAIS
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ КАЛИЕВА СОЛ 200 г
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- Избягване на киселинни храни
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Хранене през тръба
- Методи за лечение на анорексия
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Солеви разтвори
- Полезни и вредни видове сол
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
Коментари към Подсолете тестото с разтворена във вода готварска сол