Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон

Рибата е изключително полезна храна, съчетаваща перфектната комбинация - нисък процент мазнини и висок процент белтъчини. За да успеете да я приготвяте правилно на скара, използвайте лимон.

Крехките парчета риба често залепват по решетката, разпадат се лесно и губят естетическия си вид. Най-добрият начин да предотвратите този проблем е като сложите резени лимон под рибата. Този трик ще предотврати залепването и разпадането на парчетата риба, но и ще им придаде аромата на лимоните, което е чудесно съчетание. Така ще направите по–лесно и почистването на скарата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Отглеждане на лимон
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Премахнете черните точки по ушите с варено мляко и лимонов сок
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
Коментари към Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон