Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон
Рибата е изключително полезна храна, съчетаваща перфектната комбинация - нисък процент мазнини и висок процент белтъчини. За да успеете да я приготвяте правилно на скара, използвайте лимон.
Крехките парчета риба често залепват по решетката, разпадат се лесно и губят естетическия си вид. Най-добрият начин да предотвратите този проблем е като сложите резени лимон под рибата. Този трик ще предотврати залепването и разпадането на парчетата риба, но и ще им придаде аромата на лимоните, което е чудесно съчетание. Така ще направите по–лесно и почистването на скарата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МОРСКИ РИБЕН КОЛАГЕН таблетки * 90 HOLLAND & BARRETT
ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90 GNC
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Отглеждане на лимон
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Как да си захванем лимон от семка
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
Коментари към Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон