Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон
Рибата е изключително полезна храна, съчетаваща перфектната комбинация - нисък процент мазнини и висок процент белтъчини. За да успеете да я приготвяте правилно на скара, използвайте лимон.
Крехките парчета риба често залепват по решетката, разпадат се лесно и губят естетическия си вид. Най-добрият начин да предотвратите този проблем е като сложите резени лимон под рибата. Този трик ще предотврати залепването и разпадането на парчетата риба, но и ще им придаде аромата на лимоните, което е чудесно съчетание. Така ще направите по–лесно и почистването на скарата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30
ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90 GNC
ЛИЗИ ОМЕГА 3 ФОРТЕ капсули * 64 854835
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Как да си захванем лимон от семка
- Отглеждане на лимон
- Как да свалим високата температура с лимон
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Премахнете черните точки по ушите с варено мляко и лимонов сок
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Лекувайте ангината с гаргара от сода и лимон
- Енергизиращо смути за изгаряне на мазнините в областта на корема
Коментари към Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон