Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон

Рибата е изключително полезна храна, съчетаваща перфектната комбинация - нисък процент мазнини и висок процент белтъчини. За да успеете да я приготвяте правилно на скара, използвайте лимон.

Крехките парчета риба често залепват по решетката, разпадат се лесно и губят естетическия си вид. Най-добрият начин да предотвратите този проблем е като сложите резени лимон под рибата. Този трик ще предотврати залепването и разпадането на парчетата риба, но и ще им придаде аромата на лимоните, което е чудесно съчетание. Така ще направите по–лесно и почистването на скарата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХАЯ ЛАБС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА таблетки 1000 мг * 100
ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
НУТРАВИТА РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА таблетки * 120
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Премахнете черните точки по ушите с варено мляко и лимонов сок
- Изсветлете косата си с мед, лимон, канела и кокосово масло
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Фреш от киви с лимон
- Смелете лимони с чесън, за да си приготвите чудодеен лек срещу високото кръвно
Коментари към Предотвратете залепването на рибата по скарата с помощта на лимон