Ако съхранявате ягодите на 0 градуса, ще ги запазите свежи до 12 дни
На сухо и проветриво място у дома можем да съхраняваме всички видове подправки и сухи продукти в продължение на месеци. Пресните плодове и зеленчуци обаче, се запазват от два дни до няколко месеца, в зависимост от условията на съхранение. При температура от -2 ºC до +5 ºC не се поврежда биологичната устойчивост на растителните тъкани. Такива условия за дългосрочно съхранение могат да се постигнат чрез хладилни помещения. Така например пресните ягоди при стайна температура (приблизително 20 ºC) издържат около два дни, при 10 ºC - до 6 дни, а при 0 ºC (обикновено температурата в хладилника) - до 12 дни.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХИМАЛАЯ БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ЯГОДА 4.5 г
МИКС ЗА ПУДИНГ С ЯГОДА И БОРОВИНКА 50 г ЗДРАВНИЦА
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
БИЛКОВА СМЕС №6 100 г ЗДРАВНИЦА
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА WITH LOVE филтър 2 ВИДА * 17
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Колко дълго да съхраняваме сготвената храна в хладилник
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- 10 продукта, които могат да бъдат съхранявани години, без да се развалят
- Ягода, Градинска ягода
- 15 храни, които не трябва да съхранявате във фризера
- Аптека "Еова", с. Ягода
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Целувки с крем и ягоди
- Ягода – състав и ползи за здравето
- Редуцирайте пикочната киселина с вода от ябълки и ягоди
Коментари към Ако съхранявате ягодите на 0 градуса, ще ги запазите свежи до 12 дни