Избирайте месо без сланина или я отстранявайте от него, преди да готвите
Поради зачестяване на заболявания, като хипертония, инфаркти и затлъстяване, много от хората замениха тлъстите меса с пилешко и риба. Ако искате да продължите консумацията на телешко и свинско месо, като намалите до минимум рисковете за здравето си, се придържайте към следните съвети:
- избирайте внимателно месото - колкото по-малко сланина съдържа, толкова по-добре;
- ограничете количеството консервирано месо и сандвичите с този вид продукти;
- отстранявайте сланината от месото, преди да готвите;
- вместо да пържите, го печете на скара или грил;
- яжте не повече от 5 до 7 порции месо на седмица.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СПИРУЛИНА таблетки * 500 DXN
Безплатна доставка за България!БОИРЕР ВЕЗНА BF 1000
Безплатна доставка за България!БОИРЕР ЕЛЕКТРОННА СТЪКЛЕНА ВЕЗНА - АНАЛИЗАТОР BG 13
ЕЛЕКТРОНЕН BLUETOOTH КАНТАР ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ТЕЛЕСНИТЕ МАЗНИНИ JOCCA 1440
БОИРЕР ЕЛЕКТРОННА СТЪКЛЕНА ВЕЗНА GS 300 ЧЕРНА
ТРИ-БИО ПРОБИОТИЧЕН БИО ПРЕПАРАТ ЗА КУХНЯ 420 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Гарциния камбоджа, Индийска ягодка
- Как и колко да варим различните видове месо
- И билките имат странични ефекти
- Как психическият стрес може да повлияе на физическото здраве
- Методи за лечение на анорексия
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Гласът издава проблемите на тялото
- Витамин К
Коментари към Избирайте месо без сланина или я отстранявайте от него, преди да готвите