Избирайте месо без сланина или я отстранявайте от него, преди да готвите

Поради зачестяване на заболявания, като хипертония, инфаркти и затлъстяване, много от хората замениха тлъстите меса с пилешко и риба. Ако искате да продължите консумацията на телешко и свинско месо, като намалите до минимум рисковете за здравето си, се придържайте към следните съвети:
- избирайте внимателно месото - колкото по-малко сланина съдържа, толкова по-добре;
- ограничете количеството консервирано месо и сандвичите с този вид продукти;
- отстранявайте сланината от месото, преди да готвите;
- вместо да пържите, го печете на скара или грил;
- яжте не повече от 5 до 7 порции месо на седмица.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЕУРОЛАМП ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ЧЕРЕН
БОИРЕР ВЕЗНА модел BF 1000
Безплатна доставка за България! ПРОМОСПИРУЛИНА таблетки * 500 DXN
Безплатна доставка за България!БОИРЕР ЕЛЕКТРОННА СТЪКЛЕНА ВЕЗНА модел BG 17
ВЕЗНА - УРЕД ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ТЕЛЕСНИТЕ МАЗНИНИ ОМРОН BF214
Безплатна доставка за България!БОИРЕР ЕЛЕКТРОННА СТЪКЛЕНА ВЕЗНА модел BF 850
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Интимно здраве на жената - какво знаем?
- Как и колко да варим различните видове месо
- Уголемената езична сливица е локално състояние и не води до увреждане на далечни органи
- И билките имат странични ефекти
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Тест за самооценка на здравето
- Методи за лечение на анорексия
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Сухарите вредят на здравето?
Коментари към Избирайте месо без сланина или я отстранявайте от него, преди да готвите