Използвайте зехтин, за да консервирате доматения сос

Италианците са прилагали този лесен метод в течение на много години, а ние "простосмъртните" все още продължаваме да се борим, въоръжени с лъжица в ръка, срещу плесента, която непрестанно атакува нашите кулинарни изделия и най-вече домашни сосове. За щастие, съществуват природни средства, които могат да помогнат за отстраняването на този проблем. Едно от тях се крие в употребата на зехтин.
Изсипете малко количество от златистата течност по повърхността на доматения сос до образуване на тънък слой мазнина. Зехтинът предпазва храната от окисляване и последваща поява на плесен.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СЕСТРИНСКИ ОРГАНАЙЗЕР KEEN ELITE BAGS EB - 01.010
КАНПОЛ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА СУХО МЛЯКО СИВА 56/014
ЧАНТА ЗА ИНСУЛИН ЦИРК ELITE BAGS EB-14.011
МЕДЕЛА ПЛИКЧЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА КЪРМА * 25
ЛАНСИНОХ ПЛИКЧЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА КЪРМА * 50
НЕСЕСЕР ЗА ИНСУЛИН ELITE BAGS EB-14.013
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Как зехтинът помага да се справим с досадните килограми
- Как да съхраним аспержите свежи за по-дълго?
- Зехтин – състав и полезни свойства
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как да освободим заседналите чаши, без да ги счупим?
- Лимонов зехтин с чесън
Коментари към Използвайте зехтин, за да консервирате доматения сос