Използвайте зехтин, за да консервирате доматения сос
Италианците са прилагали този лесен метод в течение на много години, а ние "простосмъртните" все още продължаваме да се борим, въоръжени с лъжица в ръка, срещу плесента, която непрестанно атакува нашите кулинарни изделия и най-вече домашни сосове. За щастие, съществуват природни средства, които могат да помогнат за отстраняването на този проблем. Едно от тях се крие в употребата на зехтин.
Изсипете малко количество от златистата течност по повърхността на доматения сос до образуване на тънък слой мазнина. Зехтинът предпазва храната от окисляване и последваща поява на плесен.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МЕДЕЛА ПЛИКЧЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА КЪРМА * 50 008.0410
ДИСНИ ТРАВЪЛ КОМПЛЕКТ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 5 л, ЧАША ЗА ПЪТУВАНЕ 350 мл, БУТИЛКА ЗА ПЪТУВАНЕ 630 мл, СТЪКЛЕНА ЧАША 300 мл, ЗЕЛЕНИ 5120140243
НЕСЕСЕР ЗА ИНСУЛИН ELITE BAGS EB-14.013
ЛАЙКА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ VT3305 * 2
УИ БЕЙБИ ПЛИК ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА КЪРМА * 20
ЧАНТА ЗА ИНСУЛИН ELITE BAGS EB-14.012
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Премахнете бързо стипчивия вкус на райската ябълка по 4 начина
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
- Зехтин – състав и полезни свойства
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- Как да освободим заседналите чаши, без да ги счупим?
- Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
Коментари към Използвайте зехтин, за да консервирате доматения сос