Начало Съвети Здраво тяло Нетрадиционно Използвайте стъклена чаша с вода, за да определите дали страдате от кандида

Използвайте стъклена чаша с вода, за да определите дали страдате от кандида

Използвайте стъклена чаша с вода, за да определите дали страдате от кандида - изображение

Вземете една стъклена чаша с вода и я поставете върху равна повърхност. След като се събудите рано сутринта, преди да закусите и да измиете зъбите си, трябва да се изплюете в приготвената чаша с вода и да наблюдавате дейността на слюнката от 1 до 30 минути. Ако тя образува "корени", размътва се във водата или се утаява на дъното на съда, то тогава е възможно да имате проблеми с кандида. В допълнение, слюнката, която не е засегната от гъбичната инфекция, ще остане на повърхността на водата.

Защо се получава така?

Кандидозата се образува в дебелото черво. С течение на времето дрождите, породени от нея, се размножават и започват да се разпространяват в храносмилателния тракт, тънките черва, стомаха и хранопровода, достигайки до устата, което води до образуването на бяло покритие върху езика и вътрешната страна на бузите. По този начин, при прилагане на метода, слюнката, съдържаща дрожди на кандида, ще потъне във водата, защото е по-тежка от нея, а тази, при която липсват дрожди, ще изплува на повърхността.

Още по темата:

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноХранене при...ЛеченияАлтернативна медицинаБотаникаПсихологияСпортСнимкиНовиниИсторияАнкетиТестовеДиетиМедицински изследванияХрани и ястияФизиологияСпорт и туризъмРецептиНормативни актовеПроизводителиОрганизации