Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен
Джейми Оливър, известен британски готвач, представя лесен и практичен начин, който може да помогне за "приготвяне" на мек и вкусен хляб само в рамките на няколко часа. Ето как.
Поставете стрък целина в торбичка с хляб. Затворете и оставете в хладилник за една вечер. На сутринта може да забележите, че зеленчукът е изсъхнал, а тестеното изделие е станало по-меко и по-вкусно от преди.
Редактор: Маргарита Добрева
Източник: instructables.com
Снимка: thepennyhoarder.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХЕРБАРАЙС ПАРАЗИКС капсули * 60
НовАПЕГРА капсули 175 мг * 50
МОНОЛИТ капсули * 60 АУРИМЕТРИЯ
ПОДАГРО СТОП капсули * 30 БИОТИКА
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ПРЕШЪР ОПТИМАЙЗЪР таблетки * 60
Безплатна доставка за България!ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД ТЕРМО БЪРН ХАРДКОР таблетки * 120
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Целина, Керeвиз
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Салата от моркови, цвекло и целина
Коментари към Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен