Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен

Джейми Оливър, известен британски готвач, представя лесен и практичен начин, който може да помогне за "приготвяне" на мек и вкусен хляб само в рамките на няколко часа. Ето как.
Поставете стрък целина в торбичка с хляб. Затворете и оставете в хладилник за една вечер. На сутринта може да забележите, че зеленчукът е изсъхнал, а тестеното изделие е станало по-меко и по-вкусно от преди.
Редактор: Маргарита Добрева
Източник: instructables.com
Снимка: thepennyhoarder.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД ТЕРМО БЪРН ХАРДКОР таблетки * 120
ПОДАГРО СТОП капсули * 30 БИОТИКА
ПОДАГРАЗОН капсули * 30 ЗОНАФАРМ
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
АПЕГРА капсули 175 мг * 50
СУОНСЪН СЕМЕНА ОТ ЦЕЛИНА капсули 500 мг * 180
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Целина, Керeвиз
- Справете се с болезнения цирей с помощта на хляб и мляко
- За какво е полезен сокът от целина?
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Еврейски безквасен хляб Маца
Коментари към Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен