Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен
Джейми Оливър, известен британски готвач, представя лесен и практичен начин, който може да помогне за "приготвяне" на мек и вкусен хляб само в рамките на няколко часа. Ето как.

Поставете стрък целина в торбичка с хляб. Затворете и оставете в хладилник за една вечер. На сутринта може да забележите, че зеленчукът е изсъхнал, а тестеното изделие е станало по-меко и по-вкусно от преди.
Редактор: Маргарита Добрева
Източник: instructables.com
Снимка: thepennyhoarder.com
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД ТЕРМО БЪРН ХАРДКОР таблетки * 120
НУРС БИЛКОВ ПЕТМЕЗ С РОЖКОВ 400 г
ПОДАГРАЗОН капсули * 30 ЗОНАФАРМ
ЗА ПИКОЧНА КИСЕЛИНА капсули * 90 НИКСЕН
АПЕГРА капсули 175 мг * 50
СУОНСЪН СЕМЕНА ОТ ЦЕЛИНА капсули 500 мг * 180
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Целина, Керeвиз
- За какво е полезен сокът от целина?
- Чеснови хлебчета
- Хляб с ананас и моркови
- Хлебен пудинг
- Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
Коментари към Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен