Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен
Джейми Оливър, известен британски готвач, представя лесен и практичен начин, който може да помогне за "приготвяне" на мек и вкусен хляб само в рамките на няколко часа. Ето как.

Поставете стрък целина в торбичка с хляб. Затворете и оставете в хладилник за една вечер. На сутринта може да забележите, че зеленчукът е изсъхнал, а тестеното изделие е станало по-меко и по-вкусно от преди.
Редактор: Маргарита Добрева
Източник: instructables.com
Снимка: thepennyhoarder.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СУОНСЪН СЕМЕНА ОТ ЦЕЛИНА капсули 500 мг * 180
ПРОМОУОРМЕКС сироп 200 мл SUN WAVE PHARMA
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОАПЕГРА капсули 175 мг * 50
ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА НА ЦЕЛИНА капсули 75 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Целина, Керeвиз
- Питка за Бъдни вечер с мед
- Пюре от целина и сметана
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Погача за прощъпулник
- Бърза пица от хляб с колбас, гъби и маслини
- Сухари с чесън и пармезан
Коментари към Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен