Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен

Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен

Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен - изображение

Джейми Оливър, известен британски готвач, представя лесен и практичен начин, който може да помогне за "приготвяне" на мек и вкусен хляб само в рамките на няколко часа. Ето как.

Целина за мек и вкусен хляб

Поставете стрък целина в торбичка с хляб. Затворете и оставете в хладилник за една вечер. На сутринта може да забележите, че зеленчукът е изсъхнал, а тестеното изделие е станало по-меко и по-вкусно от преди.

Редактор: Маргарита Добрева
Източник: instructables.com
Снимка: thepennyhoarder.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиХрани и ястияРецептиЛюбопитноДиетиБотаникаЛайфстайлСнимкиВидеоНовиниИнтервюта