Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен
Джейми Оливър, известен британски готвач, представя лесен и практичен начин, който може да помогне за "приготвяне" на мек и вкусен хляб само в рамките на няколко часа. Ето как.
Поставете стрък целина в торбичка с хляб. Затворете и оставете в хладилник за една вечер. На сутринта може да забележите, че зеленчукът е изсъхнал, а тестеното изделие е станало по-меко и по-вкусно от преди.
Редактор: Маргарита Добрева
Източник: instructables.com
Снимка: thepennyhoarder.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НЕЙЧЪРС КРАФТ ПОДКРЕПА НА ЧЕРНИЯ ДРОБ С БЯЛ ТРЪН капсули * 90
НЕОКС олио 60 мл ЕКОФАРМ
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР НЕОПЮР БАЛАНСИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ СУХ ПЪРХОТ 150 мл
МЕГА МЕН СПОРТ каплети * 90 GNC
АПЕГРА капсули 175 мг * 50
ХЕРБАЛКАН ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ 150 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Целина, Керeвиз
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Само 50 грама сок от целина на ден ще ви поддържа в добро здраве
- Еврейски безквасен хляб Маца
- За какво е полезен сокът от целина?
- Бърза закваска за хляб с кисело мляко и трици
Коментари към Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен