Как да замразим банани по най-правилния начин
Почти всяка домакиня е използвала методът на замразяването, за да си съхрани успешно пресни хранителни продукти. Бананите са ароматни плодове, подходящи за готвене и най-вече за печене на десерти. Ако разполагате с по-голямо количество от тях и търсите начин да ги оползотворите, то замразете ги. Най - правилният начин за замразяване на тези плодове е с обелките им. В противен случай рискувате текстурата им да бъде по-мека (кашната), когато ги размразите. Предварително обелените банани могат да се замразяват и в пликове за вакуумиране.
Допълнителен съвет: Тук ще научите как обелката на екзотичните плодове може да бъде използвана за осем практични приложения.
Източник: thespruce.com
По статията работи: Росица Раднева
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СЕВЪН ДЕЙС ХИДРОГЕЛ ПАЧОВЕ ПОЗИТИВЕН ВТОРНИК 2.5 г
ХИП ПЛОДОВА КАША С ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ КУЛТУРИ 190 г 4800
МИКС ЗА ПУДИНГ С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 50 г ЗДРАВНИЦА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ БАНАНИ 190 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Банан
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Криотерапия
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Кремчета с маскарпоне, дулсе де лече и банани
- Перфектните бананови мъфини
- Излекувайте гастрита за няколко дни само с банани
- Тиквено смути с банан и мед
Коментари към Как да замразим банани по най-правилния начин