Начало Съвети Здраво тяло Нетрадиционно Как да освободите ръцете си от връзки тип "миши опашки" само за 3 секунди?

Как да освободите ръцете си от връзки тип "миши опашки" само за 3 секунди?

Как да освободите ръцете си от връзки тип "миши опашки" само за 3 секунди? - изображение

Бившият служител на ЦРУ Джейсън Хенсън е видял много по време на своята работа. След като напуска управлението, той пише книга, в която разкрива за опасностите, които ни очакват, представя някои от триковете на измамниците и ни учи да бъдем готови за всякакви изненади. Вижте как може да освободите ръцете си от връзки тип "миши опашки" само за секунди.

1. Проучете недостатъците.
Основните неща, които трябва да знаете, за да се освободите от "мишите опашки" (често се използват за връзване на ръцете) са техните недостатъци. Първият от тях е размерът на връзката. Той е фиксиран и няма да се свие, докато се опитвате да се освободите от нея. Това означава, че може да се измъкнете от примката, но само когато ръцете ви са кръстосани и са пред вас. Вторият е нестабилността при тежки натоварвания. Следователно, когато ръцете ви са вързани, вашата основна задача е да осигурите силно натоварване. По съвет на агента, това е недостатъкът, от който трябва да се възползвате.

2. Да се залавяме за работа. 
За да се освободите от примката, трябва да спазите тези 3 лесни стъпки:

  • Стъпка 1: Заемете начална позиция. Издърпайте ръце напред и ги стегнете колкото се може по-силно. По този начин ще създадете необходимото напрежение.
  • Стъпка 2: Преместете ключалката. Тя помага за придържане на примката. Преместете я по такъв начин, че да съвпада с центъра или пространството между двете ръце.
  • Стъпка 3: Счупете я. Вдигнете ръце над главата и рязко ги свалете и разделете. Ключалката мигновено ще се счупи.

Може да ударите ключалката с някакъв предмет (маса, ръб или дори коляно). Не се притеснявайте, ако не се получи от първия път. Основната цел е да осигурите максимално натоварване върху зоната.

Както казват експертите, въпреки сложността на процеса, дори дете може да се справи с него. Тази техника действа още при ръце, вързани с тиксо. Ако те са разположени зад гърба ви, това може да направи процеса малко по-труден, но е възможно да се освободите от тази позиция.

И да, обикновено не казваме такива неща, но се надяваме, че никога няма да попаднете в подобна ситуация.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.vancourier.com

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноИстория