Начало Съвети Околна среда и бит Природосъобразен начин на живот Как да подготвим семената за лесно пролетно засаждане?

Как да подготвим семената за лесно пролетно засаждане?

Как да подготвим семената за лесно пролетно засаждане? - изображение

Това е един чудесен проект, в който могат да вземат участие дори най-малките. С негова помощ вие не само ще улесните работата в градината, но и ще възпитате децата си на любов към природата. Те с нетърпение ще очакват момента, в който заедно да засадите своите любими растения. Но преди това трябва да намерите възможно най-лесния начин за тяхното съхранение. Ето как може да се случи това.

Необходими материали:

Начин на приложение:
Отрежете ивица креп хартия с необходимата дължина. След това използвайте маркер и линия, за да измерите препоръчителното разстояние между семената. Нанесете царевично лепило върху маркировката с помощта на четка. Поставете семената и ги запечатайте от двата края на хартията. Царевичното лепило не е толкова силно, колкото обикновеното, затова е необходимо да работите внимателно с него. След като хартията изсъхне, я сгънете и я приберете в кутията за съхранение.

Източник: www.onegoodthingbyjillee.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиРецептиХрани и ястияАлтернативна медицинаЛюбопитноСнимкиЛайфстайлДиетиХранене при...ЛеченияОбразованиеСоциални грижиНовиниБотаникаНормативни актовеИстория