Как да различим масло от маргарин?
Почти невъзможно е да различим масло от маргарин само с един поглед. Въпреки това, вашето обоняние може да ви помогне. За да направите това, втрийте малко количество от продукта върху парче хартия и го запалете. Ароматът на изгоряло масло е сладък и апетитен, а маргаринът мирише неприятно, подобно на печена свинска мас.
Източник: www.brightside.me
Снимка: www.witandaroma.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Великденски курабии с масло
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Лимонови масленки с пудра захар
- Ориз с лук и масло
- Хлебен пудинг
Коментари към Как да различим масло от маргарин?