Как да разрежем перфектното парче торта?

Има ли нещо по-хубаво на този свят от перфектното парче торта? Няма, разбира се! Поради тази причина искаме да ви представим един бърз и лесен начин за рязане на сладкарски изделия от този вид с невероятна прецизност и лекота.
Всичко, което трябва да направите, е да измиете ножа под гореща течаща вода. След това го забършете със суха кърпа и нарежете тортата. Разпределете парчетата в чинии и ги поднесете на вашите гости. Насладете се не само на техния външен вид, но и вкус.
Източник: www.brightside.me
Снимка: www.jennifercooks.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Млечно-маслен крем с грис и лимон (за торти и сладкиши)
- Кралска торта
- Десерт-торта от кускус с извара, мед и канела
- Красиви сватбени торти от целия свят
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Топяща се торта с маслен крем
- Унгарска торта Естерхази
Коментари към Как да разрежем перфектното парче торта?