Как да разрежем перфектното парче торта?

Има ли нещо по-хубаво на този свят от перфектното парче торта? Няма, разбира се! Поради тази причина искаме да ви представим един бърз и лесен начин за рязане на сладкарски изделия от този вид с невероятна прецизност и лекота.
Всичко, което трябва да направите, е да измиете ножа под гореща течаща вода. След това го забършете със суха кърпа и нарежете тортата. Разпределете парчетата в чинии и ги поднесете на вашите гости. Насладете се не само на техния външен вид, но и вкус.
Източник: www.brightside.me
Снимка: www.jennifercooks.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
- Сватбената торта - символика и история
- Пясъчна торта с крем от кондензирано мляко и ядки
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Шоколадови пастички със смлени бадеми
- Кралска торта
- Шоколадов сладкиш с лешници
- Торта Шварцвалд
- Торта Капучино с белтъчено суфле, маслен крем кафе и шоколадов блат
- Торта с пълнеж от ядки и сушени плодове
Коментари към Как да разрежем перфектното парче торта?