Като консервирате доматите, запазвате част от витамините им

Едни от традиционните "гости" на българската трапеза са доматите. Те съдържат естествени ензими, затова е благоприятно да се консумират преди основното ястие под формата на салата. Така помагат на стомаха по-лесно да се справи с трудносмилаемата храна. Доматите са богати на витамини и калий. Голяма част от витамините се запазват и в консервираните домати, които можете да използвате за добавка при готвенето на сосове и основни ястия.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Най-добрите витамини за коса, кожа и нокти
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Как доматите влизат в менюто на европейците
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Парти хапки капрезе
Коментари към Като консервирате доматите, запазвате част от витамините им