Като консервирате доматите, запазвате част от витамините им
Едни от традиционните "гости" на българската трапеза са доматите. Те съдържат естествени ензими, затова е благоприятно да се консумират преди основното ястие под формата на салата. Така помагат на стомаха по-лесно да се справи с трудносмилаемата храна. Доматите са богати на витамини и калий. Голяма част от витамините се запазват и в консервираните домати, които можете да използвате за добавка при готвенето на сосове и основни ястия.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Най-добрите витамини за коса, кожа и нокти
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Инозитол (витамин В8)
- Дневна необходимост от основните витамини според възрастта
- Лечение на косопад след раждане
- Домат
- Див рожков, дърво на Юда, Церцис
- Пилешко филе Капрезе
Коментари към Като консервирате доматите, запазвате част от витамините им