Като консервирате доматите, запазвате част от витамините им
Едни от традиционните "гости" на българската трапеза са доматите. Те съдържат естествени ензими, затова е благоприятно да се консумират преди основното ястие под формата на салата. Така помагат на стомаха по-лесно да се справи с трудносмилаемата храна. Доматите са богати на витамини и калий. Голяма част от витамините се запазват и в консервираните домати, които можете да използвате за добавка при готвенето на сосове и основни ястия.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
АЛАЙВ ТИЙН МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МОМИЧЕТА желирани таблетки * 50
ЧАНТА ЗА ИНСУЛИН ELITE BAGS EB-14.003
УИ БЕЙБИ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ 886
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Най-добрите витамини за коса, кожа и нокти
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Див рожков, дърво на Юда, Церцис
- Червен портокал, Кървав портокал
- Домат
- Инозитол (витамин В8)
- Боб мунг, Зелена грама
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
Коментари към Като консервирате доматите, запазвате част от витамините им