Начало Съвети Здрав дух Общуване Не обсъждайте с другите хора тези 7 деликатни неща във вашата връзка

Не обсъждайте с другите хора тези 7 деликатни неща във вашата връзка

Не обсъждайте с другите хора тези 7 деликатни неща във вашата връзка - изображение

Винаги споделяме радост и мъка с най-близките хора. Те могат да ни подкрепят в трудни моменти или да се радват на нашите успехи. Независимо от това, личният живот трябва да се пази в тайна, тъй като се свежда само до двама души. Това са темите, които не бива да обсъждате с никого, освен с вашия партньор.

1. Чувства и тайни.

Прекомерните разговори могат да бъдат неприятни за вашия любим човек. Той или тя споделят с вас най-съкровените си тайни. Ако поверите тази информация на някой друг, тя може да бъде разпространена без ваше знание.

2. Спорове и аргументи.

Всяка връзка създава ситуации, които ви карат да си мислите, че няма да успеете да се спогодите с вашата половинка. Влюбените хора правят компромиси и се извиняват взаимно за ствоите странности. В противен случай, вашите приятели и роднини могат да помнят грубото отношение на партньора ви години наред. 

3. Личен живот.

Спалнята е място само за вас двамата. Иначе рискувате да изградите чувство на недоверие във вашия партньор. "Интимността" има определено значение. Ако срешнете проблеми в интимния живот, е по-добре да ги обсъдите с вашия партньор или психолог. Те могат да запазят тайната ви.

4. Стари интимни навици.

"Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас." Тази фраза важи с пълна сила в случая. Ако вашият партньор ви разкрие интимни тайни от навиците в спалнята със своите бивши половинки, не трябва да обсъждате темата с други хора. Предишният опит играе много важна роля във вашите текущи отношения. В края на краищата, докато сте заедно, вие придобивате нови умения и интимни практики, които могат да ви донесат повече удоволствие.

5. Превръщане на страховете в шега.

Страхът не може да бъде контролиран. Някои хора се страхуват от паяци, докато други мразят височините. Шегата с подобни неща трябва да бъде забранена, особено ако се свързва с опит за забавляване на аудиторията по подобен начин. По-добре да помогнете на вашия партньор да се пребори със своите страхове. Може би следващия път той ще бъде по-уверен.

6. Финансови проблеми.

Финансовите проблеми и високите доходи не трябва да се обсъждат, дори с близки роднини. Вашият семеен бюджет си е ваша работа. Ако все пак имате нужда помощта на семейството си, е най-добре първо да обсъдите темата с партньора си.

7. Недостатъци.

Много е вероятно да се примирите с недостатъците на вашия партньор с течение на времето. Въпреки това, близките могат да помнят голяма част от тях и да ги разкрият в неподходящ момент. Ако сте разочаровани, е по-добре незабавно да уведомите вашата половинка. Само тя може да помогне за спасяване на връзката и решаване на настоящите проблеми.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.bet.com
По статията работи: Маргарита Добрева

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиПсихологияЛайфстайлЛюбопитноФизиологияСоциални грижиТестовеБотаникаЛеченияСнимкиИсторияНовини