Не сипвайте други течности в съда, в който загрявате водата за кафе
Днес кафето е една от най-разпространените напитки по целия свят, дори ежедневието на някои хора задължително е съпроводено с чаша от ароматната течност. Ако искаме да приготвим доброкачествено кафе, трябва да не забравяме следното:
- съдът, в който загряваме водата, да се използва само за кафе, за да не се разпространят в него други бактерии, които биха влошили качествата му;
- за приготвянето му използвайте прясна вода, която се загрява само до завиране;
- хубаво е кафето да бъде прясно печено и ако е възможно да се смила непосредствено преди приготвяне;
- предварително загрейте съда, в който поднасяте кафето, за да се запази по-дълго време неговата топлина и каймак.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БИОХЕРБА САПУН С КАФЕ 120 г
АРОМАНДИСЕ РАЗТВОРИМО КАФЕ ОТ ЦИКОРИЯ, РЪЖ, ЕЧЕМИК И ЖЪЛЪД без кофеин 100 г
ПРОМОЦИКОРИЯ СЪС ЗЕМНА ЯБЪЛКА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
БИОХЕРБА ЗЕЛЕНО КАФЕ + РИБОФЛАВИН капсули 370 мг * 100
БИОХЕРБА САПУН С КАФЕ И МЕНТА 120 г
КАФЕ ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ * 10 БИГ-АКТИВ
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Какво знаете за кафето?
- Кафето може да забави биологичното стареене при хора с тежки психични заболявания
- Кафето, алкохолът и рибата спират развитието на множествена склероза
- Вредно ли е да пием кафе на гладно
- 5 причини да се пие кафе
- Домашен ликьор Бейлис
- Кафето: полза и вреда
- Kopi Luwak: най-скъпото кафе в света!
- Премахнете подпухването на очите с белтък и кафе
Коментари към Не сипвайте други течности в съда, в който загрявате водата за кафе