Начало Съвети Здрав дух Общуване Открийте тайната за създаване на перфектни взаимоотношения

Открийте тайната за създаване на перфектни взаимоотношения

Открийте тайната за създаване на перфектни взаимоотношения - изображение

Всичко в живота се придържа към логиката. Всяка причина има последствие. Така че, какво правите, когато искате вашите взаимоотношения да достигнат нови нива на съвършенство? По-често, отколкото предполагаме, ние просто седим и очакваме това да се случи. При условие, че имате способността и решителността, вие може да се научите да бъдете по-нежни и по-внимателни. Предлагаме ви серия от методи, които ще ви помогнат да изградите хармонична, здрава и щастлива връзка.

1. Разпалете щастливите спомени.
Може би не сме наясно с това, но с всеки изминал месец ние ставаме все по-неспособни към разбиране и прошка - емоциите, които изглеждат толкова обилни в началото на връзката. За да си ги върнете обратно, се опитайте да си спомните как започна всичко. Тези щастливи спомени ще ви помогнат да видите вашата половинка по същия начин, по който сте го правили, когато сте били все още влюбени.

2. Не забравяйте да изразите своите желания.
Колкото по-дълго време се намираме в една връзка, толкова по-склонни сме да очакваме от нашите партньори да предвидят дори най-беглите ни желания. Често предоставяме възможност за конкретни действия и реакция от страна на нашите близки, без дори да изразим своите желания. Ако тези реакции не успеят да се осъществят, ние може да видим нашия партньор като безсърдечен. Това води до съсипване на една връзка. Тези проблеми могат да бъдат избегнати просто като изразите своите нужди предварително.

3. Не питайте: "Как мина деня ти?"
Диалог, съсредоточен около скучни въпроси като този, не може да ви сближи. Вместо това, той може да разруши вашите взаимоотношения. Опитайте се да зададете въпроса на вашия любим в края на деня по друг начин, като например: "Имаше ли интересен ден на работа?", "Накара ли те нещо да се усмихнеш напоследък?". Вие ще се изненадате колко по-оживени и интимни ще станат вашите разговори.

4. Станете взаимни експерти.
Какво всъщност знаете за вкусовете, хобитата и предпочитанията на вашия партньор? Знаете ли със сигурност какви неща го правят щастлив? Не спирайте да задавате въпроси. Освен това, опитайте се да забележите реакцията на вашия партньор спрямо различни събития и ситуации. Ще имате нужда от тези знания, за да го направите щастлив.

5. Бъдете секси.
Това, за което става въпрос, е възможността да останете привлекателни и желани във всяка ежедневна ситуация. Както вие, така и вашият партньор, трябва да се опитате да наблюдавате реакциите на другия спрямо начина, по който се държи и изглежда. След това отделете време, за да обсъдите нещата, които привличат всеки един от вас.

6. Бъдете креативни, когато излизате заедно.
Вие може да намерите тонове полезна информация за това какво да правите в интернет. Или използвайте вашето въображение. Уютна вечер с пица и добър филм може да почака. Вие винаги може да й се насладите след разходка в парка или някоя друга интересна дейност.

7. Дръжте проблемите на разстояние.
Стресът от съвременния начин на живот може да засенчи дори най-щастливата връзка. Поради тази причина е необходимо да вземете допълнителни мерки, за да "изключите" вашите притеснения, докато сте с любимия човек. Опитайте се да намирате удоволствие в правенето на неща заедно. Вие не може да се абстрахирате от проблемите, свързани с работата, но може да намерите вътрешна сила, за да се справите с тях по свой собствен начин.

8. Научете се да си взимате почивки от споровете.
Когато страстите се нажежат и вие сте на път да "експлодирате", кажете на себе си, че трябва да спрете, преди да е станало твърде късно. След това предложете на вашия партньор възможност за взимане на почивки. Може да подновите вашия аргумент по-късно. Паузата ще ви помогне да намалите емоционалното напрежение и ще ви позволи да намерите спокойно решение.

9. Покажете вашите истински чувства.
Твърде често ние само демонстрираме "високо ниво" на емоции, като например одобрение или дразнене. С други думи сме склонни да покажем нашата крайна реакция към нещо. Въпреки това, ние трябва да разкрием нашето "средно ниво" на емоции - тези, които позволяват на партньора да проследи посоката на нашите мисли и чувства. Това включва щастие, удовлетворение, разочарование и самота. Тези по-дълбоки чувства са по-склонни да привлекат съчувствие.

10. Извинете се от сърце.
Извинението играе важна част от една връзка и то трябва да идва от сърце. Когато ситуацията го изисква, бъдете честни и признайте грешките си. Само истината може да позволи на вашия любим човек да ви прости напълно.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.greatist.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиПсихологияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноИнтервютаНаправления в медицинатаИсторияНовини