Начало Съвети Околна среда и бит Здрави по време на пътуване Отървете се от досадните насекоми със спрей от оцет, зехтин и шампоан

Отървете се от досадните насекоми със спрей от оцет, зехтин и шампоан

Отървете се от досадните насекоми със спрей от оцет, зехтин и шампоан - изображение

Поддържането на чист и безупречен дом не е лесна задача - трябва да разполагате с много свободно време и да изследвате всеки ъгъл, за да изглежда добре. Друг основен проблем са насекомите като мухите, комарите и хлебарките. Те обичат да населяват пукнатините и замърсените участъци, където да се възпроизвеждат, докато не плъзнат навсякъде.

Мухите, комарите и хлебарките са доста трудни за отстраняване. По принцип, хората търсят съдействие от професионални агенции, които имат опит с подобни проблеми, но процесът отнема доста време и средства. За щастие, съществува метод, способен да помогне за премахване на вредителите от жилището по бърз и лесен начин. Ето го и него.

Необходими продукти:

  • 1/2 чаена чаша зехтин
  • 1/2 чаена чаша шампоан
  • 1/2 чаена чаша натурален ябълков оцет

Начин на приготвяне:
Изсипете шампоана в бутилка с пулверизатор. Добавете зехтина и натуралния ябълков оцет. Затворете и разклатете преди употреба. Напръскайте ъглите на помещението и оставете препарата да действа поне два часа. Той е изключително ефективен и лесен за употреба. Започнете да го използвате още сега, за да се отървете от мухите, комарите и хлебарките възможно най-скоро.

По статията работи: Маргарита Добрева
Източник: readanddigest.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛеченияНовиниЛюбопитноЛайфстайлАлт. медицинаИсторияВидео