Превръщайте ястията в произведение на изкуството, за да радват и очите

Японците казват, че храната минава първо през очите. Сервирайте храната в малки чинии, така и по-малкото количество изглежда достатъчно. Подреждайте храната, а не я насипвайте. Една обикновена супа, приготвена от майстор готвач в Япония, изглежда като жива картина. Той изобразява море, остров и малки червени рибки от чушка. Изисква време, но удоволствието, което ще доставите, си заслужава усилията. Съчетайте и зеленчуците в салатата по цветове, така чисто визуално у човека се създава представа за хармония и добър вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЕТЕРИКА СУХ РОЗОВ ЦВЯТ И ПЪПКИ 20 гр.
ХАЯ ЛАБС ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА капсули 500 мг * 90
ОСТРОВИТ АПЕТИТ КОНТРОЛ капсули * 60
НУТРИГЕН СИРОП РЕГУЛИРАЩ АПЕТИТА И МЕТАБОЛИЗМА ПРИ ДЕЦА 200 мл
ГОРЧИВ СИРОП ЖЪЛТА ТИНТЯВА 100 мл
ЗЕЛЕНО КАФЕ капсули 500 мг * 90 TNT 21
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Гарциния камбоджа, Индийска ягодка
- Калоферче
- Мастиково дърво
- Обикновен пелин, Бял пелин
- Орегонско грозде
- Билки и храни за потискане на апетита
- Хранене през тръба
- Медицински канабис: ползи, лечебни свойства, рискове
- Турта, Тагерис, Тагетес
Коментари към Превръщайте ястията в произведение на изкуството, за да радват и очите