Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино
Най-доброто място за съхранение на маслото е в хладилник. За жалост, това може да създаде определено неудобство, тъй като продуктът бързо се втвърдява и става труден за употреба. За да предотвратите това, може да прибегнете до прилагането на следния трик, който да способства за разтапяне на маслото само в рамките на няколко секунди.
Напълнете малка тенджера с вода. Оставете я на огъня, за да заври, след което я премахнете от там. Потопете чаша за вино във водата и покрийте маслото с нея в продължение на 30 секунди. Отстранете чашата и преминете към употреба на хранителния продукт.
Източник: www.kitchenjunky.co.za
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ЗОЯ СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
ЕОФЛОРИА МАСЛО OT СЕМЕНА НА ЧИА 250 мл
КОКОСОВО МАСЛО ПРЕМИУМ 300 мл NATURE'S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
- Обикновен маслен крем
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- 15 елементарни начина да оформите дрехите си като стилист
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- Маслен крем за торти и сладкиши
Коментари към Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино