Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино

Най-доброто място за съхранение на маслото е в хладилник. За жалост, това може да създаде определено неудобство, тъй като продуктът бързо се втвърдява и става труден за употреба. За да предотвратите това, може да прибегнете до прилагането на следния трик, който да способства за разтапяне на маслото само в рамките на няколко секунди.
Напълнете малка тенджера с вода. Оставете я на огъня, за да заври, след което я премахнете от там. Потопете чаша за вино във водата и покрийте маслото с нея в продължение на 30 секунди. Отстранете чашата и преминете към употреба на хранителния продукт.
Източник: www.kitchenjunky.co.za
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
ЧИСТО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл SANCT BERNHARD
ЕОФЛОРИА МАСЛО ОТ КОНОП 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
БИОХЕРБА СТУДЕНО ПРЕСОВАНО БИО МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Великденски курабии с масло
- Обикновен маслен крем
- Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Лесно ръководтсво за преобразуване на грам масло в супени лъжици и обратното. Инфографика
- Маслен крем за торти и сладкиши
Коментари към Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино