Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино
Най-доброто място за съхранение на маслото е в хладилник. За жалост, това може да създаде определено неудобство, тъй като продуктът бързо се втвърдява и става труден за употреба. За да предотвратите това, може да прибегнете до прилагането на следния трик, който да способства за разтапяне на маслото само в рамките на няколко секунди.
Напълнете малка тенджера с вода. Оставете я на огъня, за да заври, след което я премахнете от там. Потопете чаша за вино във водата и покрийте маслото с нея в продължение на 30 секунди. Отстранете чашата и преминете към употреба на хранителния продукт.
Източник: www.kitchenjunky.co.za
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НУРС СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БИОХЕРБА МАСЛО ОТ ЧИА 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЛИМОН 20 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ВЕТИВЕР 5 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
КОКОСОВО МАСЛО ОРГАНИК 440 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
- Маслен крем за торти и сладкиши
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
Коментари към Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино