Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене Съхранете авокадото за по-дълго с оцет

Съхранете авокадото за по-дълго с оцет

Съхранете авокадото за по-дълго с оцет - изображение
Вкусната кремообразна текстура на авокадото буквално се топи в устата, а яркозеленият му цвят безспорно изглежда апетитно, но за съжаление лесно покафенява. Всички любители на плода знаят, че малко след като го обелят и нарежат, повърхността му започва да потъмнява. За да предотвратите този процес, използвайте оцет. Киселинността в този натурален продукт действа като консервант, който ще ви помогне да съхраните свежия вид на нарязаното авокадо за по-дълго време. 
 
Допълнителен съвет: Не очаквайте, че оцетът ще предотврати изцяло потъмняването на авокадото, той просто може да забави процеса и също така не прекалявайте с количеството оцет, за да не надделее вкусът му.
 
Източник: oureverydaylife.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияЗдравни съветиАлтернативна медицинаЛюбопитноРецептиЛайфстайлЕ-тата в хранитеДиетиХранене при...Ботаника