Съхранете авокадото за по-дълго с оцет

Вкусната кремообразна текстура на авокадото буквално се топи в устата, а яркозеленият му цвят безспорно изглежда апетитно, но за съжаление лесно покафенява. Всички любители на плода знаят, че малко след като го обелят и нарежат, повърхността му започва да потъмнява. За да предотвратите този процес, използвайте оцет. Киселинността в този натурален продукт действа като консервант, който ще ви помогне да съхраните свежия вид на нарязаното авокадо за по-дълго време.
Допълнителен съвет: Не очаквайте, че оцетът ще предотврати изцяло потъмняването на авокадото, той просто може да забави процеса и също така не прекалявайте с количеството оцет, за да не надделее вкусът му.
Източник: oureverydaylife.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
ВИНОЦЕТИ БЯЛ ВИНЕН ОЦЕТ 250 мл
ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ таблетки * 120 SANCT BERNHARD
ВИНОЦЕТИ ЧЕРВЕН ВИНЕН ОЦЕТ 250 мл
ХИДРОЛЕСС капсули 500 мг * 30
БИОХЕРБА ГАЗ, МАС, ОЦЕТ ЛОСИОН ПРИ ВЪШКИ И ГНИДИ 75 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- E260 Оцетна киселина
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Как да се отървем от мухъла в дома си без хлорни препарати?
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Бърз и лесен салатен дресинг с авокадо
- Използвайте 4 трика за лесно почистване с бял оцет
- При сърдечна слабост правете компрес с оцет в областта на сърцето
- Печен патладжан с оцет и чесън
- Премахнете петната от балсамов оцет по 3 лесни начина
Коментари към Съхранете авокадото за по-дълго с оцет