Съхранете кафявата захар от овлажняване с помощта на 3 лесни трика

Кафявата захар е все по-често предпочитан натурален подсладител. Тя е богата на витамини от групата В и съдържа много повече минерали от обикновената бяла захар, но за съжаление се овлажнява и втвърдява много по-бързо. За да избегнете тези процеси, съхранявайте я в херметически затворени съдове в хладилника.
Вижте 3 лесни трика, които ще ви помогнат да предпазите кафявата захар от овлажняване:
- Поставете вече втвърдената тръстикова захар в съд, покрит с влажна кърпа. Оставете да престои няколко часа.
- Поставете резен ябълка в съда за съхранение. Това ще намали риска от втвърдяване и ще добави ароматен привкус на захарта.
- Друг трик, възпрепятстващ овлажняване на кафявата захар е поставянето на парче хляб в кутията.
Източник: healthandwellness365.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НЕИСС СКРАБ ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ 330 г
ВЕГАН ПРОТЕИН С ВКУС НА ШОКОЛАД пудра 1 кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!Б.ФРЕШ ШАМПОАН ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА 355 мл
ЛЮКСЕОЛ МАСКА ПРОТИВ КОСОПАД 200 мл
ПРОМОПЮРВИТАЛ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ капсули * 50
Б.ФРЕШ БАЛСАМ ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА 355 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Захарна тръстика
- Консервирайте пресните яйца, като ги замразите
- Как най-добре да съхраняваме подправките
- Как да съхраняваме и приготвяме лука
- Как да съхраним зелените подправки за зимата?
- Никога не оставяйте тези 10 храни във фризера
- Използвайте силикагел по тези 3 начина, за да прогоните влагата
- Как да съхраним броколите свежи за по-дълго?
- Как да съхраняваме различните хранителни продукти - Първа част
- Няколко начина за съхранение на джинджифила
Коментари към Съхранете кафявата захар от овлажняване с помощта на 3 лесни трика