Черупките и семената на билките трябва да варите поне 5 минути
В зависимост от предназначението им, ние използваме различните части на билките по различен начин. Цветовете, листата и стръковете се приготвят само като ги попарваме във вряла вода. За по-твърдите части на растенията обаче ни е необходимо повече време, за да извлечем от тях полезните им съставки. Всички черупки и семена се варят 5 - 10 до 20 минути. След това изчакваме отварата да изстине, прецеждаме и едва тогава можем да я консумираме по предназначение.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗЪРНАСТЕЦ * 20
ЧАЙ ФИЛТЪР ФИТОЛЕК МАКС МЪЖ * 20 БЧК
ПРАНАРОМ БУКАРОМ ГЕЛ ЗА УСТА 15 гр.
ЧАЙ ОТ СЕМЕНА НА КАСИЯ ТОРА 80 гр.
ЧАЙ ФИЛТЪР ПРИ ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ ГРИКА * 60
ЧАЙ ЛАЙКА ЦВЯТ 40 гр. ТАЛОДЕРМА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Комбинирайте чай от лайка със сода, за да излекувате болното си гърло
- Орфеево цвете, Родопски силивряк, Родопска хаберлея, Каберлия, Китара, Безсмъртниче, Стирака, Шапива билка
- Чай от лайка като лекарство
- Пийте чай от джоджен срещу разстройство и стомашни проблеми, дори и при деца
- Консумирайте чай от живовляк против кашлица
- Мента
- Липа
- Невен
- Маточина
- Пийте чай от мента против болки в стомаха
Коментари към Черупките и семената на билките трябва да варите поне 5 минути