Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен

Джейми Оливър, известен британски готвач, представя лесен и практичен начин, който може да помогне за "приготвяне" на мек и вкусен хляб само в рамките на няколко часа. Ето как.
Поставете стрък целина в торбичка с хляб. Затворете и оставете в хладилник за една вечер. На сутринта може да забележите, че зеленчукът е изсъхнал, а тестеното изделие е станало по-меко и по-вкусно от преди.
Редактор: Маргарита Добрева
Източник: instructables.com
Снимка: thepennyhoarder.com
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИ-ШЕЙП MR.X ГОЛД ТЕРМО БЪРН ХАРДКОР таблетки * 120
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
ПОДАГРАЗОН капсули * 30 ЗОНАФАРМ
НУРС БИЛКОВ ПЕТМЕЗ С РОЖКОВ 400 г
АПЕГРА капсули 175 мг * 50
СУОНСЪН СЕМЕНА ОТ ЦЕЛИНА капсули 500 мг * 180
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Целина, Керeвиз
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Запечено козе сирене с мед и орехи
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
- Хлебен пудинг
- Бърз домашен хляб с яйца, орехи и маслини
Коментари към Използвайте целина, за да направите хляба мек и вкусен