Гответе месото с риган, за да е по-безвредно
Ненапразно в традиционната кухня на много народи се използва риган като подправка. Освен за поръсване на готовото ястие или пица, той се прилага при подготовката на месото за готвене. Това не е случайно. Проучванията показват, че дори малки количества от тази билка значително намаляват количеството на канцерогенните елементи, които се образуват по време на пържене или печене на скара. Освен това, активните вещества, съдържащи се в ригана, убиват бактериите, които могат случайно да попаднат в месото. Затова често влагайте в маринати и дресинги не само риган, а и други ароматни билки, които служат и като полезни подправки.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БИО ЧАЙ ЙОГИ ФИЛТЪР ВЕЧНО МЛАД * 17
АРМИНА БИО ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 5 мл
БИЛКОВА СМЕС №5 150 г ЗДРАВНИЦА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Какво означават цветовете на плодовете и зеленчуците за нашето здраве
- Хранене през тръба
- Риган, Балкански чай, Черновръхче
- Методи за лечение на анорексия
- Доволни ли сте от качеството на храните, които се предлагат в българските магазини?
- Течна диета
- Домашна италианска подправка
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Коментари към Гответе месото с риган, за да е по-безвредно