Гответе месото с риган, за да е по-безвредно

Ненапразно в традиционната кухня на много народи се използва риган като подправка. Освен за поръсване на готовото ястие или пица, той се прилага при подготовката на месото за готвене. Това не е случайно. Проучванията показват, че дори малки количества от тази билка значително намаляват количеството на канцерогенните елементи, които се образуват по време на пържене или печене на скара. Освен това, активните вещества, съдържащи се в ригана, убиват бактериите, които могат случайно да попаднат в месото. Затова често влагайте в маринати и дресинги не само риган, а и други ароматни билки, които служат и като полезни подправки.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ЧАЙ ФИЛТЪР ФИТОЛЕК БРОНХО * 20 БЧК
ДАЙДЖЕСТА КЛИЙНС КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 120 G & G
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Избягване на киселинни храни
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Хранене през тръба
- Методи за лечение на анорексия
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Регулация на слюноотделянето
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
Коментари към Гответе месото с риган, за да е по-безвредно