Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо

Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕГЕНЕРЛАЙФ МИТОХОНДРИАЛНА ФУНКЦИЯ прах 81 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 28 вкусни снимки от кухнята на Узбекистан...не е за гладни
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Масло от авокадо
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Накарайте ноктите си да заблестят с помощта на авокадо
- Подхранете кожата на лицето си с домашна скраб от авокадо и захар
- Консумирайте чай от кора на авокадо против глисти
- Ананасово смути с авокадо и кокос
- Направете си икономичен плодов освежител срещу миризмите в кухнята и цялото жилище
- Смути от авокадо с кокосово мляко
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо