Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо
Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
ГАНЧЕВ ЗЕЛЕНЧУКОВО ПЮРЕ 190 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SPIRU - TEIN ПРОТЕИНОВ ШЕЙК С ВКУС НА ШОКОЛАД 476 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ЯРДЛИ ЗЮМБЮЛ И СЛАДЪК ГРАХ ТОАЛЕТНА ВОДА 125 мл
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Отглеждане на авокадо
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Научете 4 нови начина за почистване на мивката без химикали
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тридневна диета с авокадо
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо