Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо

Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 720 гр.
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
ОСТРОВИТ ХРОМ таблетки 200 мкг * 90
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Пълнени яйца с авокадо
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Кухненски мерки
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Жълт сух грах
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо