Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо
Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл
АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СЕРУМ ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА РАСТЕЖА НА КОСАТА БЕЗ ОТМИВАНЕ 50 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОМАЙПРОТЕИН ВЕГАН БЛЕНД ОВКУСЕН 2.5 кг
Безплатна доставка за България!АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Масло от авокадо
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Накарайте ноктите си да заблестят с помощта на авокадо
- Подхранете кожата на лицето си с домашна скраб от авокадо и захар
- Консумирайте чай от кора на авокадо против глисти
- Ананасово смути с авокадо и кокос
- Направете си икономичен плодов освежител срещу миризмите в кухнята и цялото жилище
- Смути от авокадо с кокосово мляко
- Грешки, които допускаме в кухнята - Трета част
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо