Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо

Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл
ПРОМОАЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СЕРУМ ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА РАСТЕЖА НА КОСАТА БЕЗ ОТМИВАНЕ 50 мл
Нов ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Жълт сух грах
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Консумирайте грах по време на бременност
- Почистете канала на мивката с утайка от кафе
- Сос от авокадо с чесън, майонеза и маслини
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо