Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо

Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл
АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Кухненски мерки
- Със сода и кислородна вода ще направите чудеса в чистенето
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Научете 4 нови начина за почистване на мивката без химикали
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо