Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо
Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЯРДЛИ ЗЮМБЮЛ И СЛАДЪК ГРАХ СПРЕЙ - МИСТ ЗА ТЯЛО 200 мл
ПРОМОМАТИСЪН КЕТО ПРОТЕИНОВ ШЕЙК С МСТ, ГРАХ И ОРИЗ 350 г MT4131
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМООСТРОВИТ ВЕГЕ ПРОТЕИН БЛЕНД 700 г
БИО ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА МЪЖЕ 200 г БИОНИА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Отглеждане на авокадо
- Колко добре познавате руската кухня?
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Кухненски мерки
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо