Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо
Авокадото се консумира скоро след узряването му, но ако имате под ръка все още неузрял екзотичен плод, а нямате търпение и искате да го накарате да омекне, за да изненадате гостите с вкусно гуакамоле, използвайте грах.
- Просто разрежете авокадото, извадете месестата му част, сложете я в блендер и добавете 1 чаша замразен или пресен грах. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите гладка паста и плодът е готов за консумация.
Допълнителен съвет: Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения зелен цвят на кората му (без наличие на пукнатини, тъмни петна и сухи участъци).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл
АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЯРДЛИ ЗЮМБЮЛ И СЛАДЪК ГРАХ ТОАЛЕТНА ВОДА 125 мл
ПРОМОМАЙПРОТЕИН ИМПАКТ ВЕГАН БЛЕНД 1 кг
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Отглеждане на авокадо
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Кухненски мерки
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
- Пълнени яйца с авокадо
- Салата от грах с лук и яйца
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
Коментари към Използвайте грах, за да ускорите зреенето на авокадо