Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло

Рядко срещащият се на българската трапеза сок от патладжани или така наречените сини домати всъщност е изключително хранителен и полезен за здравето. Той може да ви бъде от полза при лечение на анемии, сърдечна невроза или атеросклероза. За да си го направите, използвайте обелени, почистени от дръжките патладжани. Ако чистият им вкус не ви допада, има лесен начин да го подобрите - просто прибавете към сока равно количество сок от червено цвекло. Така ще го направите по-сладък, а и още по-полезен с богатството си от витамини.
Забележка: Ако страдате от камъни в бъбреците или камъни в жлъчния мехур, не е препоръчително да консумирате голямо количество патладжани.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ СМОКИНЯ 250 мл
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
МИКОНАТУР НАТУРАЛНО БИО КАКАО прах 250 г
РОЛКИ С ПЛИКОВЕ ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ * 2
ЛАЙКА ПЛИКОВЕ ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT35012 размери 20 x 28 см * 100
АРОМАНДИСЕ ТАЛИАТЕЛИ КОНДЖАК 150 г
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Избягване на киселинни храни
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- ...КАК ДА СЕ ХРАНИМ ПРИ АНЕМИЯ
- Как да се отървем от болестите по пипера и патладжана?
- Методи за лечение на анорексия
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Какво не знаем за храната?
- Храни за "супер имунитет"
- Диета с ниско съдържание на мазнини
Коментари към Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло