Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло
Рядко срещащият се на българската трапеза сок от патладжани или така наречените сини домати всъщност е изключително хранителен и полезен за здравето. Той може да ви бъде от полза при лечение на анемии, сърдечна невроза или атеросклероза. За да си го направите, използвайте обелени, почистени от дръжките патладжани. Ако чистият им вкус не ви допада, има лесен начин да го подобрите - просто прибавете към сока равно количество сок от червено цвекло. Така ще го направите по-сладък, а и още по-полезен с богатството си от витамини.
Забележка: Ако страдате от камъни в бъбреците или камъни в жлъчния мехур, не е препоръчително да консумирате голямо количество патладжани.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ESN FLEXSPRESSO ПРОТЕИН С ВКУС КАФЕ 908 г
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ СМОКИНЯ 250 мл
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30 SWR051
ЛАКТАНА БИО МЛЕЧНА КАША С ПЛОДОВЕ от 6 месец 200 гр.
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Сетивни системи
- Секреция на стомашен сок
- Оригинални турски рецепти за имамбаялдъ
- Хранене през тръба
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Оригинални рецепти за Баба Гануш
- Регулация на слюноотделянето
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
Коментари към Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло