Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло

Рядко срещащият се на българската трапеза сок от патладжани или така наречените сини домати всъщност е изключително хранителен и полезен за здравето. Той може да ви бъде от полза при лечение на анемии, сърдечна невроза или атеросклероза. За да си го направите, използвайте обелени, почистени от дръжките патладжани. Ако чистият им вкус не ви допада, има лесен начин да го подобрите - просто прибавете към сока равно количество сок от червено цвекло. Така ще го направите по-сладък, а и още по-полезен с богатството си от витамини.
Забележка: Ако страдате от камъни в бъбреците или камъни в жлъчния мехур, не е препоръчително да консумирате голямо количество патладжани.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ СМОКИНЯ 250 мл
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
КФД НУТРИШЪН ЕРИТРИТОЛ 1 кг
ХРАНА, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ - ОПРА УИНФРИ - ХЕРМЕС
КФД НУТРИШЪН КОНФИТЮР DZEMIK 1 кг
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Избягване на киселинни храни
- Методи за лечение на анорексия
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Как да се отървем от болестите по пипера и патладжана?
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- ...КАК ДА СЕ ХРАНИМ ПРИ АНЕМИЯ
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
Коментари към Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло