Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло

Рядко срещащият се на българската трапеза сок от патладжани или така наречените сини домати всъщност е изключително хранителен и полезен за здравето. Той може да ви бъде от полза при лечение на анемии, сърдечна невроза или атеросклероза. За да си го направите, използвайте обелени, почистени от дръжките патладжани. Ако чистият им вкус не ви допада, има лесен начин да го подобрите - просто прибавете към сока равно количество сок от червено цвекло. Така ще го направите по-сладък, а и още по-полезен с богатството си от витамини.
Забележка: Ако страдате от камъни в бъбреците или камъни в жлъчния мехур, не е препоръчително да консумирате голямо количество патладжани.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ СМОКИНЯ 250 мл
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
НУТРИМ ПРО ГОЛД 90 КЛАСИК 1000 г
МАЙПРОТЕИН СИРОП ЗА ПОДСЛАЖДАНЕ БЕЗ ЗАХАР 400 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл
МИКС ЗА ЗЕЛЕНЧУКОВО ЖЕЛЕ 40 г ЗДРАВНИЦА
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Хранене през тръба
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Избягване на киселинни храни
- Регулация на слюноотделянето
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Методи за лечение на анорексия
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Диета с ниско съдържание на мазнини
Коментари към Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло