Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло
Рядко срещащият се на българската трапеза сок от патладжани или така наречените сини домати всъщност е изключително хранителен и полезен за здравето. Той може да ви бъде от полза при лечение на анемии, сърдечна невроза или атеросклероза. За да си го направите, използвайте обелени, почистени от дръжките патладжани. Ако чистият им вкус не ви допада, има лесен начин да го подобрите - просто прибавете към сока равно количество сок от червено цвекло. Така ще го направите по-сладък, а и още по-полезен с богатството си от витамини.
Забележка: Ако страдате от камъни в бъбреците или камъни в жлъчния мехур, не е препоръчително да консумирате голямо количество патладжани.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ СМОКИНЯ 250 мл
ESN FLEXSPRESSO ПРОТЕИН С ВКУС КАФЕ 908 г
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30 SWR051
ПРОМОКАЙСИЕВИ ЯДКИ СУРОВИ 150 г СТЕЛ АРГО
КФД НУТРИШЪН ЕРИТРИТОЛ 1 кг
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- СПЕЦИФИЧНИЯТ ВКУС В УСТАТА МОЖЕ ДА Е ПРИЗНАК НА СКРИТО ЗАБОЛЯВАНЕ
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- Методи за лечение на анорексия
- Регулация на слюноотделянето
- Секреция на стомашен сок
- 15 продукта, които едновременно подпомагат отслабването и засищат
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
Коментари към Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло