Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло

Рядко срещащият се на българската трапеза сок от патладжани или така наречените сини домати всъщност е изключително хранителен и полезен за здравето. Той може да ви бъде от полза при лечение на анемии, сърдечна невроза или атеросклероза. За да си го направите, използвайте обелени, почистени от дръжките патладжани. Ако чистият им вкус не ви допада, има лесен начин да го подобрите - просто прибавете към сока равно количество сок от червено цвекло. Така ще го направите по-сладък, а и още по-полезен с богатството си от витамини.
Забележка: Ако страдате от камъни в бъбреците или камъни в жлъчния мехур, не е препоръчително да консумирате голямо количество патладжани.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ СМОКИНЯ 250 мл
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
МИКОНАТУР БИО ЕРИТРИТОЛ 500 г
СИЛТОНА ТАХАН ОТ БЯЛ ТРЪН 300 г
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!АПТАМИЛ 4 ПРОНУТРА 400 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Интуитивно хранене – същност и основни принципи
- Методи за лечение на анорексия
- Хранене през тръба
- Как да се отървем от болестите по пипера и патладжана?
- Сетивни системи
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Избягване на киселинни храни
- Регулация на слюноотделянето
- Диета с ниско съдържание на мазнини
Коментари към Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло