Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло

Рядко срещащият се на българската трапеза сок от патладжани или така наречените сини домати всъщност е изключително хранителен и полезен за здравето. Той може да ви бъде от полза при лечение на анемии, сърдечна невроза или атеросклероза. За да си го направите, използвайте обелени, почистени от дръжките патладжани. Ако чистият им вкус не ви допада, има лесен начин да го подобрите - просто прибавете към сока равно количество сок от червено цвекло. Така ще го направите по-сладък, а и още по-полезен с богатството си от витамини.
Забележка: Ако страдате от камъни в бъбреците или камъни в жлъчния мехур, не е препоръчително да консумирате голямо количество патладжани.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ESN FLEXSPRESSO ПРОТЕИН С ВКУС КАФЕ 908 г
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ СМОКИНЯ 250 мл
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30
НАН 1 H.A. 400 г НЕСТЛЕ
БИОТОНА БИО КОНОПЕН ПРОТЕИН прах 300 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Регулация на слюноотделянето
- Как да отворим консерва без отварачка или нож?
- Как да поднесем храната по оригинален начин - Пета част
- Диета № 4Б - при остри чревни заболявания
- Хранене през тръба
- Бял бор
- Ажгон, Айован
- Как да слабеем, докато спим
- 8 храни, които облекчават болките при артрит - 2 част
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
Коментари към Подобрете вкуса на патладжаните със сок от червено цвекло