Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино

Най-доброто място за съхранение на маслото е в хладилник. За жалост, това може да създаде определено неудобство, тъй като продуктът бързо се втвърдява и става труден за употреба. За да предотвратите това, може да прибегнете до прилагането на следния трик, който да способства за разтапяне на маслото само в рамките на няколко секунди.
Напълнете малка тенджера с вода. Оставете я на огъня, за да заври, след което я премахнете от там. Потопете чаша за вино във водата и покрийте маслото с нея в продължение на 30 секунди. Отстранете чашата и преминете към употреба на хранителния продукт.
Източник: www.kitchenjunky.co.za
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
ХЕЛТ АГЕЙН МАСЛО ОТ ОРЕХ + ВИТАМИН Е 100 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Пържена бакла със сусамово масло
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Как да измерим кръвното налягане с пръстен, въженце и шивашки метър?
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Кенаф, Канабинус хибискус
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
Коментари към Разтопете маслото за броени секунди само с чаша за вино