Запазете си чушки, домати, моркови и магданоз в торбички за зимата
Това да имате запас от зеленчуци във фризера е не само полезно, но и понякога много практично! Те ще ви свършат чудесна работа, когато приготвяте ястие, към което по най-лесния начин само да ги добавите накрая. Освен това, зеленчуците, замразени в характерния си сезон, са незаменим източник на огромна доза витамини. Ето защо е много по-добре да разчитате на собствените си замразени зеленчуци, отколкото да купувате парниково произведени по време на зимния сезон.

За целта просто измийте и нарежете всички зеленчуците на ситно. Преди това изчистете чушките от семките, а доматите - от обелките. Зелените подправки, като магданоз, керевиз и джоджен, може просто да измиете и да замразите, без да ги нарязвате на ситно. Те са достатъчно компактни.

Сложете подготвените зеленчуци в чисти найлонови пликове и за по-голямо удобство залепете за тях бележки с имената им. Така няма опасност да сгрешите торбичката, която ще използвате за готвене.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ТЕРМОМЕТЪР ЗА ФРИЗЕР
МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХЛАДИЛНИК TIENS
Безплатна доставка за България!АБСОРБАТОР НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ WELLOS АНАНАС
МЕЛУНА МИКРОФИБЪРНА ТОРБИЧКА LILLY
КАНПОЛ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА СУХО МЛЯКО СИВА 56/014
ЧАНТА ЗА ИНСУЛИН ELITE BAGS EB-14.008
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Защо трябва да поставите монета във фризера, преди да излезете от дома?
- Премахнете бързо стипчивия вкус на райската ябълка по 4 начина
- Използвайте силикагел по тези 3 начина, за да прогоните влагата
- Как да запазим лимоните пресни до един месец?
- Направете си сами практични бурканчета за подправки
- Спестете време с тези 17 малки хитринки
- Как да запазим ягодите свежи за по-дълго време?
- Приложете този лесен метод за равномерно зреене на ананаса
- Направете си преносим хладилник, който работи изцяло без ток
- Използвайте непотребните стенни куки по 10 практични начина
Коментари към Запазете си чушки, домати, моркови и магданоз в торбички за зимата