Излекувайте гастрита си с пилешки воденички
Въпреки препоръките на медиците, обичате да хапвате пържени или мазни храни? Те обаче са особено противопоказни, ако страдате от гастрит. При подобни проблеми със стомаха на помощ ни идват пилешките воденички. В тях се съдържа ценен ензим - пепсин, който често се влага в медикаменти за лечение на стомашни заболявания. Активното вещество помага да се отървете от гаденето, болките в стомаха и гастрита. За получаване на необходимия лек ви трябват около 1 килограм воденички, които да почистите от вътрешната жълтеникава ципа. Измийте отделените ципи от воденички и ги препечете в сух тиган, докато станат хрупкави. А може и да ги сложите във фурна на 40 градуса, докато се изсушат напълно. После ги смелете в кафемелачка или друга подходяща мелничка. Приемайте на гладно по 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден с половин чаша вода. Ще почувствате освобождаване от симптомите на гастрита малко след започване на процедурата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НЕВЕН ЦВЯТ
ДЪБ КОРИ
ДЮКРЕ МЕЛАСКРИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЛЕК SPF 50+ 40 мл.
ЛЕКУВАНЕ НА АУРАТА - ВАЛТЕР ЛЮБЕК - ШАМБАЛА
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ИСЛАНДСКИ ЛИШЕЙ 100 мл
КАРИКОЛ ГАСТРО саше * 20
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Методи и съвети за извършване на клизма
- Натурални средства срещу газове и подут корем
- Диета №1 – при язви на стомаха и дванадесетопръстника
- Гастрит
- Змийски лапад, Петнист змиярник, Змийска хурка, Змиярник, Зайчи лапад, Змийско грозде
- д-р Румен Вълчев Тенев
- Алтернативно лечение на гастрит
- Диета № 2 – при гастрити, колити, ентерити
- Рентгеново изследване (рентгенография) на стомах
- Натурални средства срещу нервен стомах
Коментари към Излекувайте гастрита си с пилешки воденички
Деспина Мичева
В материала не става ясно жълтата ципа ли трябва да се препече или изчистените от нея воденички. Моля да ми поясните. В един от коментарите госпожата казвар че знае от ОРТ за тази рецепта но не може да намери воденички с жълта ципа, от което следва че трябва да се ползват тези ципи.
За направата на лечебния прах се използват изсушените и стрити ципи от пилешки воденички.
В материала не става ясно жълтата ципа ли трябва да се препече или изчистените от нея воденички. Моля да ми поясните. В един от коментарите госпожата казвар че знае от ОРТ за тази рецепта но не може да намери воденички с жълта ципа, от което следва че трябва да се ползват тези ципи.