Използвайте лимонов сок, за да направите месото по-крехко
Това е лесен и икономичен метод за омекотяване и овкусяване на месото само с помощта на един цитрусов плод. Ето как.
Необходими продукти:
- 1/2 лимон
- кухненска четка
Начин на приготвяне:
Извлечете сока от 1/2 лимон с помощта на цитрус преса. Потопете кухненската четка в разтвора и намажете с нея парчетата месо. Оставете продукта в хладилника за 3-4 часа, след което го овкусете с желаните подправки. Пригответе вашето любимо ястие и се насладете на неговия приятен вкус и аромат.
Още по темата:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC107
Безплатна доставка за България!МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ГОТВАРСКИ КОМПЛЕКТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 14265
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
МУЛТИКУКЪР OLLA С 24-часов ТАЙМЕР
Безплатна доставка за България!КУХНЕНСКИ ТАЙМЕР С МАГНИТ
НовВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Колко добре познавате руската кухня?
- 17 практични кулинарни техники, които ще ви помогнат в кухнята
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Кухненски мерки
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Как да отстраним миризмата на загоряло?
Коментари към Използвайте лимонов сок, за да направите месото по-крехко