Начало Съвети Здраво тяло За жената Използвайте 5 малки хитринки, за да направите бременността си по-лека

Използвайте 5 малки хитринки, за да направите бременността си по-лека

Използвайте 5 малки хитринки, за да направите бременността си по-лека - изображение

Съвременният живот достига до всичко и всички. Днес ние не сме изненадани, че може да намерим приспособления, предназначени за неговото улесняване във всяко едно отношение. Представяме ви 5 малки хитринки, които могат да ви бъдат от полза по време на бременност.

1. Използвайте топка за упражнения.


Гигантските топки, използвани в Пилатес, са идеални за употреба по време на последните месеци от бременността. Те могат да се използват вместо стол. Ако прекарвате дълго време пред компютъра, това е едно чудесно решение за вас.

2. Използвайте кинезиологична лента за корем.


Използвайте кинезиологични ленти или пренатални колани, ако изпитвате болка в гърба. Те помагат за поддържане на изправена стойка и облекчаване на състоянието.

3. Практикувайте пренатална йога.


Практикуването на пренатална йога може да намали голям процент от симптомите по време на бременност. Освен това тя ви помага да бъдете по-гъвкави, а това е от особено значение по време на раждане.

4. Консумирайте сладолед против гадене.


Сутрешното гадене е нещо ужасно. Толкова много, че да ви се прииска да преминете през бременността възможно най-бързо. За щастие, ние имаме решение за този проблем. Сладолед от лайм на клечка може да ви помогне да намалите симптомите на сутрешно гадене.

5. Използвайте възглавница за бременни.


Съществуват удължени възглавници, които приемат формата на тялото, за да бъдат възможно най-удобни. Вие може да спите върху тях, дори след като бебето се роди. Тези специални приспособления са необходими за всяка бъдеща майка. Вярвате или не, вие може да ги използвате в продължение на близо 40 седмици от началото на бременността. Някои могат да ги използват дори много след това.

Източник: www.vix.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниЗдравни съветиИсторияСнимкиЛюбопитноАлтернативна медицинаСпортНаучни публикацииКлинични пътекиСоциални грижиПсихологияФизиологияЛеченияМедицински изследванияЗдравни проблемиСпециалистиНормативни актовеПроизводителиИнтервютаХранене при...Ботаника